| irealqw a întrebat:

De ce atunci cind scriu cuvintul,, v*rus,, sau,, p*nda,, in cautare pe google imi dispare in citeva secunde fereastra browserului. Cu toate ca am schimbat si sistemul de operare. Scuzati-ma pentru *, caci chiar nu pot tipari intreg cuvintul.

Răspuns Câştigător
| Ottakringer a răspuns:

Daca ai formatata doar partitia C imi si imaginez ca face happy Trebuie formatat tot. Refaci partitiile.

11 răspunsuri:
| LenoreVoldaren a răspuns:

Nu înțeleg întrebarea asta. thinking

| K0sti a răspuns:

Pentru ca deja ai virusi! Degeaba ai schimbat sistemul! Inainte trebuia facuta o curatenie! Foloseste asta: http://www.epasystems.ro/devirusare-kaspersky-rescue-disk/

| irealqw explică:

Problema e ca nu pot instala niciun antiv*rus, si orice contine acest cuvint nu poate fi deschis, dispare imediat dupa ce il deschid, orice fereastra chiar si atunci cind vreau sa deschid setup-ul unui antiv*rus imi dispare, si e imposibil de instalat sau de a deschide o fereastra a unui browser care contine acest cuvint,, V*RUS,,.

| irealqw explică (pentru K0sti):

Problema e ca nu pot instala niciun antiv*rus, si orice contine acest cuvint nu poate fi deschis, dispare imediat dupa ce il deschid, orice fereastra chiar si atunci cind vreau sa deschid setup-ul unui antiv*rus imi dispare, si e imposibil de instalat sau de a deschide o fereastra a unui browser care contine acest cuvint,, V*RUS,,.

| Ottakringer a răspuns:

Iti recomand cu caldura sa reinstalezi windows-ul si ai scapat de griji. Succes!

| irealqw explică (pentru Ottakringer):

L-am reinstalat de vreo doua ori si niciun rezultat aceeasi problema.

| al3xander a răspuns:

Este un virus care ascunde ferestrele la astfel de titluri la ferestre. iti recomand sa faci o scanare cu malwarebytes https://www.malwarebytes.org/mwb-download/

| K0sti a răspuns (pentru irealqw):

Da, si eu ti-am spus ce ai de facut! Ti-am dat link, scrie acolo tot ce ai nevoie. Iti faci cd-ul si bootezi cu el! Mai departe te descurci, daca nu vino ca ti-l fac eu!

Nu tu nu ai inteles nu mi-ai dat un link ce contine cuvintul v*rus si daca contine cuvintul respectv este imposibil de a deschide acea fereastra.

Cine ma poate ajuta, si mai repet orice link care contine cuvintul v*rus ( de aceea folosesc * pentru ca nu pot scrie cuvintul integru caci fereastra va fi de nedeschis) nu poate fi deschisa link-urile voastre care mi le-ati trimis nu pot fi deschise deoarece contin cuvintul respectiv.

| K0sti a răspuns (pentru irealqw):

Nu, tu nu ai inteles! Il lasi naiba de calculator si te duci la un prieten, iti faci CD-ul, dupa care te intorci si te apuci de lucru! Chiar vreti sa va explic ca la copiii mici? E la mintea cocosului!