| Ion1989 a întrebat:

De ce unele telefoane sunt foarte scumpe si sunt si mai slabe fata de telefoanele ieftine? Am vazut un telefon de 7000 de lei si ca performanta e mai slab decat un telefon care costa 2000 de lei, in concluzie telefoanele scumpe sunt doar bani aruncati pe fereastra, nu merita, au si niste lucruri in minus care telefoanele ieftine le au si telefoanele scumpe nu

12 răspunsuri:
| acelceva a răspuns:

Nu e 100% adevarat. totusi e vorba si de marketing, prestigiul firmei

dc un tricou gucci costa 500 euro si unul din mall 15? este ala de 30X de ori mai bun?

clar nu

brandul, fala, logo etc asa si la telefonae

dar acum sa nu generalizam nu orice telefon la 2000 bate un flagship Samsung sau Apple

| RobocopBuisness a răspuns:

Ce model ai vazut?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ia zi tu ce telefon de 7000 lei ai vazut tu mai slab ca unul de 2000 lei?

| StoicAnalysis a răspuns:

Sunt performante specificate pe eticheta produsului care dau bine vizual, dar nu se pupa deloc cu realitatea.
De exemplu o camera foto de 30 megapixeli la un telefon de 2000 de lei nu este deloc mai buna decat o camera foto de la un telefon premium cu 15 megapixeli. probabil te gandesti ca :"Pai are mai multi megapixeli decat celalalt, deci e mai bun", eh uite ca nu e asa. Cu ce te ajuta mai multi megapixeli la o camera, daca lentilele, softul si componentele camerei respective sunt slabe? Cine crezi ca-ti face tie un telefon si bun, si calitativ si performant cu bani putini?

| Trixpix a răspuns (pentru acelceva):

Pentru prestigiul firmei faci produse de calitate, nu maresti preturile.

| johnnny123 a răspuns:

Dă-ne exemple concrete, nu o senzație vagă pe care o ai tu.

| angel6lust a răspuns:

Ca să scoată ei banu`.

| darrio2007 a răspuns:

„Am vazut un telefon de 7000 de lei si ca performanta e mai slab"
Doar l-ai vazut dar l-ai și incercat?

| Cipi1212 a răspuns:

De obicei telefoanele ieftine sunt mai bune!

| acelceva a răspuns (pentru Trixpix):

Da? tu crezi ca un tricou versace face 500 euro?

ala ce e? nu e marketing si prestigiul firmei?

| IonutNeagoe01 a răspuns:

Plătești brandul. Iphone, Samsung... Dar ce zici tu acolo sunt basme. Sunt și telefoane mai ieftine bune care ajung la o performanță buna. Degeaba are specificații wow, în realitate nu rulează spre bine, poze, baterie, etc... Deci nu mai te lua după povesti de adormit copii

| razvand2001 a răspuns:

Eu am un telefon ieftin si este foarte bun. Si costa mai putin de 2000 de lei