| ionutVUVUZELA a întrebat:

Deci dispun cam de 500 de lei. ce telefon as putea sa aleg vreau ceva sa tine bateria mai mult de o zi(folosind telefonul in mod normal internet foarte putin). am gasit urmatoarele
nokia x6 16gb 500 lei
iPhone 3G 8 GB - incarcator, cablu date - 400 lei
iPhone 3G 16 GB - incarcator, cablu date - 500 lei
Nokia N97 500 de lei
htc wildfire -500 ron

9 răspunsuri:
| RazzyFUnik a răspuns:

Samsung s5230 tine bine 800h
din lista ta raman cele mai ok Nokia x6 si HTC dar cum sunt si nu te astepta sa nu investesti in ele 0 lei big grin

| reky a răspuns:

Esti cam nesimtit! Eminem doar a sugerat chestia asta,nu trebuie` sa sari asa. Alege, totusi, Iphone 3G.Succes!

| ionutVUVUZELA explică:

Deci in afara de vladut toti ati gandit pana in gard. vlade daca imi iau fit si sunt multumit iei fundita mama

| eminem19 a răspuns:

Unde gasesti iphone cu 4mil? banuiesc ca nu e nou.de fapt ca ma gandesc la preturile alea ma duce gandul ca nu din magazin cumperi...

| ionutVUVUZELA explică (pentru eminem19):

Te gandesti te gandesti te cordesti taci in **** mea ca la cum invart eu telefoanele nu merita sa cumpar din magazin.eu la fiecare 3 luni am alt telefon deci pot sa am si 4s si sensation si ce vrei tu ca tot il dau

| eminem19 a răspuns:

Mersi reki.ma fufuzela am intrebare ce invarti u? sau ce imi ti acum teorie despre... "afaceri" telefoane de astea gasesc si eu de la nomazii din piata da nu merita.eu sunt de parere ca mai bine iei din magazin cv nou si gata.si mai scoateti p*** ta din gura ca nu face bine la business rolling on the floor

| BubbleShoot a răspuns:

Eu as alege iPhone 3G 16 GB :X.zic ca e mai bun :X

| vladut7373 a răspuns:

Ia-ti Samsung galaxy fit daca nul folosesti tine bateria 3 zile si daca il folosesti 2 zile crede-ma ca am si eu si costa 400 de lei la abonament de 6 euro

| AloAlo99 a răspuns:

Iti sugerez sa-ti iei unul cu tastatura Qwerty.