In primul rand cand il aprinzi ar trebui sa scoata un sunet diferit de cel pe care il avea inainte. Dupa ceva timp nu ar mai trebui sa se incalzeasca asa repede. Si eventual sub tastatura, trebuie sa arate mai curata. Si sa te uiti si pe spatele lui dupa ceva urme de surubelnita.
Multumesc
Vezi temperatura cu aida, du-te pe youtube baga un video 4ka si o sa vezi cum se va racori laptopul
Pai faci 3 lucruri.
1-imi dai mie o bere ca te informez.
2-descarci real temp si te uiti ce temperatura ai acum. Dupa ce il iei de acolo trebuie sa ai mai putin cu 5-10 grade in functie de cat a fost de prafuit si plin cu scame. Oricum, trebuie sa existe o scadere deoarece se presupune ca inlocuiesc pasta termica si il curata de praf in ventilatoare, deci trebuie sa scada.
Real temp descarci de aici dand click pe unul din steagurile alea.
http://goo.gl/HhKTj0
3-Sa nu te trezesti cu el,,curatat bine,,.
Avand in vedere ca nu repar de ieri calculatoare, am mai avut in mana si laptop-uri care trecusera pe la service inainte de a ajunge la mine.
Au plecat la service cu o problema banala, gen praful tau, si s-au intors si fara praf, si cu alt hdd care era vai de steaua lui.Este o practica destul de frecventa chestia cu inlocuirea memoriei sau hdd-ului cu niste piese pe care le au ei,dar sunt mai slabe, deoarece nu poti demonstra ce ai avut in laptop daca tu nu te pricepi decat sa il deschizi si sa te uiti la my little pony. :))
Eu, inainte de a baga un laptop in service pentru asa ceva, as indeparta memoria ram si hdd, plus orice mai ai prin el in functie de laptop.
Pot sa stau acolo sa vad cum mi-l curata?
Slabe sanse.In general e intr-un apartament si aia nu au loc si nici nu vor sa te lase.
Ar trebui sa ii iei jos capacul de sub el si sa vezi cum arata piesele, cat de mult praf ai, cat de lucioase sunt. Deci sa te uiti per total cum arata interiorul. Dupa ce il iei de la service il desfaci iarasi iar daca lau curatat cu siguranta se va observa o diferenta
Ce-l mai simplu si ce-l mai usor fara sa te complici cu desfacutul si alte chesti e sa veriici temperatura cu un program ( cauti pe google) daca inainte aveai sa zisem 50grade acum ar trebui sa ai in jur de 40-45g ( ca exemplu)