| Furnicuta000 a întrebat:

E adevarat ca cine are iphone nu are chat gpt? Cum rezistati fara el?

17 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Intreaba chatgpt.

| gabicoo a răspuns:

Nu.
Există viață și fără Chat GPT.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Tu poți mult mai mult. De ce pui asemenea întrebări fara cap și fără coadă? Ce facem acum? Ne rezumam cunoștințele la ChatGPT cum o fac câțiva pe aici care, repetenți fiind ne baga răspunsuri copy/paste după ce interoghează ChatGPT? Da "rezistăm" fara el? Tu crezi că toată lumea e plina de prosti, semi-docti și habarniști?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Și nu, este fals. Indiferent ce sistem de operare folosești, ai acces la ChatGPT.

| Furnicuta000 explică (pentru AsgaardSephiroth):

E ca si cum ai cauta pe google o informatie numai ca nu mai stai sa deschizi 10 site-uri, iti da raspunsul in cateva secunde. Daca nu stii sa il folosesti inseamna ca tu esti prost, nu noi.

| Furnicuta000 explică (pentru Holiday):

Ce sa intreb? Era o intrebare conversationala

| DrMihailovici a răspuns:

Băi... Este un adevărat chin! Zilnic, simt un sentiment exasperant înăuntrul meu, o durere ineluctabilă!

Dragă doamnă, ChatGPT funcționează pe orice device, inclusiv pe iPhone.
Chiar de nu ar fi funcționat, expresia „Cum rezistați fără el" este pur și simplu prostească. AVEM CREIER - în caz de l-ați uitat...

| Furnicuta000 explică (pentru DrMihailovici):

Si cand ai nevoie sa cauti ceva pe google si nu vrei sa deschizi 100 site-uri? Sau ai toate informatiile posibile din lume in capul ala destept al tau? Si daca erai asa destept stiai ca nu merge pe IOS

| FreddieM a răspuns:

Unii avem creier.
Cheers

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Furnicuta000):

Wow, dar ce rapid m-ai catalogat drept prost. ChatGPT a intrat în vizor acum mai puțin de doi ani. Mereu m-am folosit de propriile cunoștințe, din respect față de mine și, fiind în IT de peste 20 de ani știu mai multe despre AI decât ai sperat tu vreodată. Sa mă faci prost? Cu ce argumente?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Ți-am răspuns la întrebare: indiferent ce OS folosești, accesul la ChatGPT (dau alta versiune AI) nu este restricționat.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru Furnicuta000):

Și încă ceva
Pentru propria ta erudiție desi Google a aparutprin 98, il Ra un nimeni. In anii 2000 toți foloseam Altavista și Metacrawler de care tu nu ai auzit. Și înainte de acești ani, mergeam la bibliotecă unde stăteam cu orele, căutând informații și documentandu-ne. Și acum vii tu care nu ai habar să scrii un cod sau sintaxa in Python, C++ că eu sunt prost și că "nu știu să folosesc ChatGPT"? Când noi făceam servere Apache pentru Observatorul Astronomic din Timișoara și îl legam la București prin edu.ro ți nici nu existau și ai tupeul nesimțit să mă faci prost, când lenea și ignoranța ta te fac sa apelezi la ChatGPT mereu, fiind prea inculta si incapabilă? Alăturate distinselor doamne Violeta și Sierra. Ignoranta naște monștri. FFS.

| DrMihailovici a răspuns (pentru Furnicuta000):

Dă-mi o sursă de unde reiese că ChatGPT nu este compatibil pe iOS. Haide!

| IarbaVerde222 a răspuns:

După răspunsurile date de creatoarea întrebării: Mie mi-ar fi rușine să fiu atât de cretina și idioata. Ești nesimțită și ignoranta e puțin spus. Te ataci imediat in propria prostie și te iei de cei care ți-au dat un răspuns clar și real
Că ești prea proasta și cu cas la gură sa pricepi te privește. Uite mAh unde stau gunoaiele ignorante și repetente in loc să învețe.

| Furnicuta000 explică (pentru IarbaVerde222):

Ma intreb cat de frustrat trebuie sa fii sa ii scrii asa ceva unui necunoscut

| Holiday a răspuns (pentru Furnicuta000):

Intreaba-l daca functioneaza pe iPhone. O sa-ti spuna ca DA.
Atat il ridici in slavi, dar nu poti obtine o informatie simpla de la el...

| Holiday a răspuns (pentru Furnicuta000):

Avand in vedere ca TU nu ai gasit raspunsul, chiar si cu chatgpt la dispozitie...clar nu el e prostul aici.

Întrebări similare