| EllyFMS a întrebat:

>FUNDA:

Am niste mici probleme.

1.Am windows 7 ultimated. si in bara imi apareun stegulet cu un X. Daca dau click, imi apare o fereastra. Si undeva sus are o rubrica in care scrie 'Windows security center service[important]' iar sub asta imi spune ca e oprit. Daca dau sa il pornesc imi apare eroare si imi spune ca nu poate fii activata.Cum il activez?2.La mess nu imi mai apare ce scriu si ce imi scrie cineva. stie cineva cum sa il rezolv?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Mi-ar trebui un pampon...glumesc! hai sa vedem pentru pct 1.
Windows Security Center e praf în ochi, fără absolut nicio utilitate practică. Mai mult, recent am auzit că ar fi și un risc cu Security Center, pentru că orice software (inclusiv malware) poate afla instant ce antivirus/firewall/whatever ai instalate și active, și dacă sunt up-to-date, iar din cauza asta unii producători antivirus au renunțat la ideea de a raporta Windows-ului detalii despre activitatea produsului (nu cumva asta e și situația de față?). Mă rog... personal dau disable la acel serviciu (inutil) în primele minute după ce instalez un Windows. Starea antivirusului/firewall-ului/etc este oricum raportată cel mai bine de către produsul utilizat în sine, nu e nevoie de încă un serviciu în sistem care să "centralizeze" asta. Nu vei avea probleme dacă oprești monitorizarea în Security Center (sau chiar dacă îi dai Disable din Services). acu te intreb ce antivirus ai?

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Iar pentru pct 2 vezi ce am scris eu acolo (anonimul eram tot eu )in ultimele posturi http://www.tpu.ro/......m-cand-am/ Sper ca te-am ajutat...succes! sa nu te grabesti si dupa fiecare operatie dai un restart la pc!

| EllyFMS explică:

La antivius am AVG. si pentru ca am realizat ca nu e bun de nimic si ca am virusi si cand scanez pcu` el nu ii vede, mi-am luat si 'Malwarebytes anti-malware'


P. S. - Iti multumesc>:d

neluL
| neluL a răspuns:

Banuiesc ca, cu Malwarebytes ii faci o curatare manuala asa din cand in cand! sfatul meu pentru tine ca sa stai linistita in privinta virusilor este alt antivirus. E foarte bun Malwarebyte dar impreuna cu Drweb cureit (e la fel ca Malware numai ca sterge alti gen de virusi). Amandoi impreuna curata perfect pc-ul! Daca vrei sa faci o curatare ca la carte te sfatuiesc sa-l instalezi si pe al @-lea de aici http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en (la cel de-al 2-lea curatarea se face in safe mode, e ocuratare profunda si apoi am sa-ti dau un antivirus cel mai bun de pe piata la momentul asta! Ramane la aprecierea ta! daca te intereseaza lasa-mi un mesaj (asa vad mai repede) Succes in continuare si daca mai ai probleme nu ezita sa intrebi!