anonim_4396
| Anonim întreabă:

SALUT ALL!
am WINDOWS 7 cu o problema despre un mesaj care imi apare jos la dreapta langa ceas in care spune sa dau TURN ON problema e ca imi da eroare si imi spune "windows security center service can't be started" mai exista o solutie sa merg in >"ComputerManagement"-- "SERVICE"si aici sa ii dau START pe SecurityCenter ...eh aici alta eroare care spune asa "Windows could not sart security center on local computer - error1068 : the dependency service or group failed ti start" SINCER NU STIU CUM SA MAI PROCEDEZ - aveti vreo solutie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

Pai dependencies fiind Remote Procedure Call(RPC) la Security Center. Cauta eroarea pe Google si ar trebui sa ajungi pe paginile de suport Microsoftwinking Au mai intampinat si altii problemele tale.

Eventual, reinstaleaza drivele placilor de retea(Ethernet, Wireless); scaneza-ti calculatorul cu Malwarebytes Antimalware; incearca System Restore(alege un punct de restaurare cat mai indepartat); in Services(services.msc) incearca sa setezi Security Center pe Automatic daca nu era deja.

Vezi pe forumurile Microsoft, altfel nu stiu. Daca nu reusesti nici asa atunci mai incearca din CMD(rulat cu drepturi de admin) un SFC /scannow. Adica System File Checker, pentru a verifica integritatea fisierelor din Windows. In cel mai rau caz, reinstall la Windows laughing Tot trebuie sa mearga. Nasoala eroare, oricum!

1 răspuns:
| Alex_7125 a răspuns:

Ai instalat antivirusul? laughing)) daca nu instaleazal happy