| Naiky3Run4 a întrebat:

FUNDA! Salut, ajutati-ma va rog ...am o prb : Mi-am resetat windowsu si acum daca scriu la tastatura butoanele sunt inversate : Exepmplu daca apas butonul "z" mi se scrie "y" si daca apas arond asta scrie ". Ce are? Ce sa fac? Ajutor!

Răspuns Câştigător
| MajorAsshole a răspuns:

Tine apasata tasta ALT din stanga, apoi apasa scurt tasta SHIFT tot din stanga. Acum ar trebui sa mearga. Ai doar o alta limba setata pe tastatura, nu e engleza.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca este schimbata limba, din engleza in romana. Poti sa o schimbi iarasi in engleza, intrand prin Start/Control Panel/ Regional and Language Options/Advanced, de la Select a language... selectezi English(United States), dai Apply si OK si tastatura o sa revina la normal. Succes si numai bine!

| tiger010 a răspuns:

Salut

Ai aici informatia necesara: http://www.proz.com/......board.html

| adytzul89 a răspuns:

Salut Naiky3Run4,
da, ti se intampla asta pentru ca ai tastatura data in romana, pentru a remedia aceasta problema cu z apare y, y apare z, apasa tastele simultan ALT+SHIFT(fara plus + si doar ALT SHIFT)(vezi poza: http://www.comptalks.com/......m-lock.jpg :) )si voila. Succes :)
ps. in cazul in care nu reusesti cu tastele alt + shift, mai este o varianta: intri in start/control panel/region and language si de aici alegi english (vezi poza: http://blogs.ipona.com/......5B8%5D.png )

| Mâţa67 a răspuns:

Trebuie sa iti setezi tastatura pe limba engleza.Mergi in "start' apoi 'control panel', apoi 'date, time, language...' apoi 'add other language', apoi 'details', dai 'add' si acolo alegi 'english(US)' la input language.Dai ok si apply si gata. Sper ca ti-am fost de ajutor...winking