| FlorinCiokan a întrebat:

Cum resetez un telefon daca sa spunem am uitat codul pin? Tocmai ce am cumparat un Allview E3 Sign resigilat. Cand l-am deschis sa inceapa setup-ul aleg limba romana si imi cere un COD PIN. Se poate resetara cumva telefonul fara sa introduc COD-ul? Am sunat la eMAG dar pana o sa ma contacteze e o vesnicie.

Răspuns Câştigător
| pickolo a răspuns:

1. inchizi telefonul, apoi tine apasat butonul pentru marirea sunetului si pentru deschiderea telefonului simultan ^pentru 10 secunde^, dupa ce iti apare sigla "android" apasa butonul pentru inchiderea/deschiderea telefonului o data, iti va deschide un meniu, te misti cu butoanele pentru volum, alegi "wipe data/factory reset" din taburile de acolo, dupa Yes--delete all user data. si accepti ce iti mai arata. Succes

| FlorinCiokan explică (pentru pickolo):

OMG. Am facut exact asa si tot asa imi apare. Aleg limba romana. apare sa ma conectez la wifi dar dispare dupa 2 secunde si apare iar sa intorc cod scrie asa : Introd. Cod PIN - Please enter the Privacy Protection password to unlock.

| GR_Mariana_2002 a răspuns (pentru pickolo):

Buna! Am un J5 2017, si am intreles ca pentru al reseta trebuie sa inchid telefonul. Problema? Pentru a inchide telefonul imi cere parola iar eu n-o stiu! Ma poti ajuta cumva? Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| Beowolf23 a răspuns:

Pai normal ar fi trebuit sa nu-ti ceara niciun cod... poate exista in cutie. Daca nu il gasesti trebuie sa intri in biosul telefonului. Il inchizi, iar cabd il deschizi apesi pe butonul de marire volum si butonul rotund. In bios este ceva de genul clear all data sau clear data factory reset. Funda?