| FlorinCiokan a întrebat:

Hei. Ce sa fac? Pe Allview-ul meu E3 Sign e cumparat de nou. cand incep procesul de setup imi apare IntroducetiCod PIN - Please enter the Privacy Protection password to unlock.
Ce este de facut? Asa l-am cumparat de la Emag. Am vorbit cu ei dar nici un raspuns. Aleg limba romana dau next imi apare pentru 1 secunda sa ma conectez la wifi dar dupa apare ce am scris sus. Ce este de facut? Trebuie sa dau ceva Resetare Hard cu buton volum si power? Daca da nu stiu tot procesul doar ce am auzit.Va rog sa mi-l spuneti pe tot. Multumesc! FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca nu mergi la service sau trimite in retur la eMAG. Nu iti mai face de lucru cu ei, sunt escroci. Eu numai accesorii cumpar de la ei. Nu am incredere sa iau telefoane, tablete sau electrocasnice.

Acel pin este setat de cineva care a folosit telefonul inaintea ta. in caz ca inlocuieste cineva sim-ul cere acel cod. Crede-ma, an folosit Allview si stiu ce vorbesc.

| FlorinCiokan explică (pentru anonim_4396):

E "Resigilat" Sigur l-a folosit cineva. Dar cum sa il sigileze la loc cu acel cod pus pe el :\. Am vorbit cu ei si au trimis nu stiu ce cerere si doar maine voi fi contactat. Trebuie sa poata face ceva fara sa fiu nevoit sa il trimit la service sau sa cer sa mi-l inlocuiasca...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mda... ti-am raspuns si la cealalta intrebare. Telefon nou? Sigur era sigilata cutia? Iti spun sigur ca telefonul este resigilat altfel nu cerea asta.

Inceraca sa accesezi Recovery Mode. Nici eu nu prea stiu modelul de taste. Incearca Tasta Power si volum jos sau volum sus. Dar cu tel oprit.