| SelfieWild a întrebat:

Hei TPU, de curând mi-am luat un program de editat video-uri:VSDC. Dupa ce am lucrat la un video, am încercat sa îl încarc si tot îmi dădea eroare. Am încercat sa rezolv problema, dar degeaba.
Cum pot pune videoclipuri cu VSDC video editor

Răspuns Câştigător
| SonicAndrei a răspuns:

Ce eroare? Unde ai încercat să îl încarci şi să îl pui? Doreşti de fapt să-l exporți (salverzi, „render-ezi") ca fişer video şi să-l încarci pe YouTube sau pe altă platformă?
Trebuie să dai clic pe Export Project, apoi selectezi unul din formatele disponibile. Recomand MP4. De la Output File(s) selectează folderul în care vrei să fie salvat filmul şi apoi clic pe Export Project pentru procesarea acestuia. Ai răbdare, va dura ceva.

Dacă nu ți-am rezolvat problema atunci dă-ne mai multe detalii.

| SelfieWild explică (pentru SonicAndrei):

Da, am uitat sa zic ca am vrut să-l incarc pe YouTube

| SonicAndrei a răspuns (pentru SelfieWild):

OK. Atunci varianta recomandată de mine este: salvează filmul în MP4 (aşa cum am spus mai sus) apoi încarcă-l tu pe YouTube.

| SelfieWild explică (pentru SonicAndrei):

Am încercat, iar la export project am găsit o opțiune de făcut video-ul pentru YouTube, si au trecut ore bune si abia s-a incarcat puțin.

| SonicAndrei a răspuns (pentru SelfieWild):

Dar dă eroare dacă exporți în MP4 sau în alt format pe calculator? Ştiu că poți da export direct pe YouTube, dar nu recomand varianta aceasta. Mai bine salvezi filmul pe hard disc şi apoi îl încarci pe YouTube cu Chrome/Firefox/etc.
Viteza de încărcare pe YouTube depinde de viteza de upload a internetului tău. În 2017, aceasta ar trebui să fie de măcar 100 Mb/s, deci un film de 10 minute ar trebui să se încarce pe internet în maxim 5 minute.
Intră pe speedtest.net, rulează testul de mai multe ori şi vezi care sunt cele mai bune viteze atinse.

| SelfieWild explică (pentru SonicAndrei):

Mdea...Ai avut dreptate.
! Citește tot! : L-am lăsat toată noaptea sa se exporte pe YouTube toată noaptea, iar a doua zi tot mai avea sa se încarce. Ieri nu mai știu, dar parca nu a mers MP4, dar după ce am vazut răspunsul tău am reîncărcat... S-a incarcat rapid, apoi am încercat să-l incarc si pe YouTube siii... A mers, a mers, a mers! Mulțumesc pentru asta o sa primești funda.

| SelfieWild explică (pentru SonicAndrei):

Si nu a mai fost nevoie să-l mai export direct pe YouTube.

| SonicAndrei a răspuns (pentru SelfieWild):

Cu plăcere! Mă bucur că ți-am putut fi de folos.

7 răspunsuri: