| Alexandra115 a întrebat:

Heii! Am o problema legata de Facebook. De fiecare dată când încerc sa caut o anumita persoana pe Facebook aceasta nu îmi apare. Nici în listele persoanelor care sunt prietene cu ea. Blocata nu ma are sigur, fiindca pot sa intru pe profil dacă a dat like la ceva și o găsesc în lista de aprecieri. Știți cauza pentru care s-ar putea întâmpla asta? Mai demult mi-a apărut și la sugestii pe Facebook și am șters-o. Mi s-a mai întâmplat cu o persoana asa. De la ce credeți ca ar putea fi? Pe alte conturi îmi apare dacă intru, deci nu are vreo setare de confidențialitate

3 răspunsuri:
| Arthurrrr a răspuns:

Vezi dacă e actualizată aplicația Facebook, pentru a afla dacă e actualizată caută Facebook pe magazin play, și dacă scrie actualizează sau instalează actualizarea atunci actualizeaz-o, dacă însă scrie deschide sau deschide aplicația atunci e actualizată

| Alexandra115 explică (pentru Arthurrrr):

Este actualizata

| George2025 a răspuns:

Este din cauza setărilor de confidențialitate setate de el. Dacă el a setat sa fie descoperit doar de către o anumita categorie de persoane nu-l vei găsi niciodată. Sau poate a setat sa nu fie înclus în căutările de pe Facebook alegând el pe cine sa adauge sau nu în lista de prieteni.