|

Inventatorii, majoritatea sunt nemultumiti ca o intreaga omenire profita de inventiile lor, ce s-ar intampla daca fiecare inventator ar ramane cu propria inventie? Sa-l vedem pe domnul Bill Gates in costumul lui Adam boschetar cu propria inventie software-ul Microsoft?!laughingSi asa mai departe.Asta este problema cea mare si anume ca noi oamenii de cand e lumea nu ne vedem propriile carente si defecte ci pe ale celorlalti bineinteles si nu realizam ca e loc pentru toti sub soare si fiecare isi are rolul si valoarea lui dar e atat de usor sa distrugi si atat de greu sa construiesti ceva.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai o idee gresita.Inventatorii nu sunt nemultumiti, ei au drepturi de autor de pe urma inventiilor. Daca sunt brevetate, evident.

| explică (pentru Adrian_Mares_1972):

Una e sa faci o fapta buna si alta e sa scoti ochii oamenilor pentru asta ca sunt mai impuri si mai prosti atunci realizati ca nimeni nu este atotputernic si atoatestiutor decat psihopatii cred asta criminalii care isi justifica crimele dand vina pe victima care saraca victima nu are cum sa fie atotputernica si atotstiutoare pentru ca nu e nimeni asa.Vedeti razboiul de clasa dintre tinerii frumosi si liberi sa dea in cap si sa fure cu afaceri murdare pe amarati razboiul dintre oameni normali si dementi care profita de inteligenta pe care o au ca sa faca rau si din asta traiesc si cu asta se hranesc.De exemplu un coleg licentiat de-al tatalui meu i-a marturisit tatalui meu ca domnia sa nu traieste decat sa distruga capra vecinului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti cumva inventator si esti nemultumit? Au niste drepturi de pe urma inventiilor lor. Ai o gandire gresita vizavi de aceasta problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil nu ai inteles ideea. nu se refera la "omenirea" gen consumatori, clienti. ci la binecunoscutele clonari, folosirea windows-ului fara licenta e un exemplu destul de bun pentru tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AwGenetix):

Si ma rog frumos cine a facut compromisuri cu hackerii planetei borfasii planetei ca sa fie pace si caldurica pe spinarea amaratilor, cine are interese meschine in toate aceste cazuri incepand cu mass media corupta si terminand cu inventatorii mituiti si cu afaceristii acoperiti cu interese de grup.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alexpop1234):

Nu are legatura cu titlul topicului tau ceea ce-ai comentat mai sus pentru mine.
ca hackerii planetei ca media corupta. in definitiv, inventatorii fac o afacere din inventia lor. sau ce-ai vrea, o inventie sa fie impartita la ion si marie asa doar ca fapt divers?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează