| ƦoyJoиЭsJR a întrebat:

Joc cs cu hack-uri am badboyv 4.2, intru pe el dau load hack intru in cs si imi iese din cs.
Ce sa fac sa nu-mi mai iasa.
Nu vreau sa aud comentarii gen:
~ati dau un sfat lasate de coduri
~sa nu le folosesti exagerat etc.
Daca stiti dc raspundeti daca nu nu.
Dau fundita pentru raspunsul care ma ajuta!

14 răspunsuri:
| Tucică a răspuns:

Buna!

Pai cred ca e din cauza cs-ului. Nu accepta coduri. Descarca-ti alt CS si poate va merge. Bafta si numai bine!

Pa, Pa!

| Alex >D a răspuns:

Eu nu zic sa te lasi nici de coduri, nici sa nu le folosesti exagerat. Eu iti zic sa te lasi de tot de CS.

| ƦoyJoиЭsJR explică:

Nu stiu un prieten il are si el si lui ii merge si mi-a dat cs-ul lui si tot nu merge. Dar am sa iau lant. Daca merge va anunt.

| ƦoyJoиЭsJR explică:

Tot asa imi iese. Ce sa aiba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca aici http://s8.bitefight.ro/user/bite/96764

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu am putut juca o vreme cu coduri am asteptat vreo* 2-3 luni si dupa aia mi-a mers incearca si asa iti sugerez ca cu alt cs nu merge eu am Cs 1. 6 LanT FinaL deci mai incearcawinking; 0)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie in run regedit si cauta in dreapta vlave.sterge de acolo fisier ul ala care ti-l da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie ce fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi sa intaapla la fel si vreau sa ii fac pe bulangiii astia de codati cu cod!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la mine la fel...am cs lan't realistic, cs lan't final cs Romania pgl si cs bestial si la niciunul nu merge nici un fel de cod am incercat toate siteurile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti voi da un raspuns simplu la intrebarea ta iti raspund cu alta itrebare cum sa fac eu nu tu

| balasacrystyan a răspuns:

Buna eu nu pot sa bag badboy in calculator am incercat toate versiunile nu`mi permite antivirusu dar la un prieten ii merge asta http://www.gamefront.com/files/7898712/BaDBoY_V4_2___FiXeD_BY_Rodr e super bun

| Denispericol a răspuns:

Nici mie nu-mi merge un hack aim dau pe el si imi intra in cs il activez iar cand dau pe un sv imi iese dinc cs la fel si cu boti

| Maris_Alin_1992 a răspuns:

Salut auzi sunt in aceeasi situatie casi tine deci daca tie ati merge te rog sa iei idul asta lucian.alin97