O poți reîncărca la magazin. Dacă nu îți place la Digi, poți porta la Orange sau Vodafone.
Tipic romanesc, au făcut achiziția și au anunțat clienții aleatoriu. Cel mai bine porteaza-ti numărul la Orange sau Vodafone și te poți folosii de aplicațiilor ulterior pentru reincarcare. Sunt și variante cu 5 euro nelimitat. Baftă.
Eu sunt la Orange și îmi încarc cu minute+internet și toate celelalte la casieria de la magazinul Pepco. Până acum câteva luni încărcăm la xeroxul din fața blocului meu care avea pay point. Încearcă la magazine care au sigla Pay point.
M-au anuntat dar abia cand a inceput sa scrie DIGI in stanga sus pe ecran, atunci mi-au dat si mesaj cu "bine ai venit la DIGI"
Uraaaa, uite ca nu sunt singura.
Pe mine m-au anuntat pe 27 (in septembrie) ca de pe 29 se face transferul si de pe 1 octombrie... Si au mai si mentionat ca orice credit existent pe cartela nu se returneaza. Ciubucul lor.
Mi-am bagat ambele picioare in ei si mi-am luat o cartela Orange. Provizoriu pentru ca are putin internet. Nici eu nu vreau abonament. Cu Vodafone am mai incercat candva, dar nu inteleg deloc cum e cu optiunile lor. Au una de baza scumpa si cu putine minute, date. Trebuie sa activezi extraotiune (alti bani), dar cu optiunea de baza activa. Platesti de 2 ori ca sa ai ceva.
Mai astept sa se limpezeasca apele. Daca DIGI pastreaza cartelele prepay, ma duc la ei. DIGI a renuntat la cartelele lor prepay de cativa ani.
Treci pe la DIGI si vezi daca iti incarca ei cartela in casierie.
Sa-mi spui si mie ce ai rezolvat.
Da. Cel puțin la magazinul Pepco de la mine din oraș se poate. Mergi și întreabă.
Din experienta mea, desi au posibilitatea, nu accepta portare de cartele prepay. Te obliga sa faci abonament.
Acum spre DIGI e o preluare intre firme si nu te pot obliga sa faci abonament.
Nici nu am sediu DIGI in oras si nici nu planuiesc sa ma deplasez undeva pentru ei. Eu eram multumita cu Telekom, am nr asta de tel la ei de 15 ani si intotdeauna am platit 5 euro