| SangeRoOs de AJuUnG3 PaNa La OoSs a întrebat:

Mai stau mult timp suspendat?

Răspuns Câştigător
| romanionu a răspuns:

Mah sangeroos...eu te placbig hug
Si vei mai sta mult suspendat pana ti se scurge tot sangele prin cap si incepem sa donam pentru tine... cel putin eu o fac happy

18 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Vad ca nu m-i s-a postat ceea ce am vrut sa exprim, dar iti mai las odata ideea:
Servus! Tie vreau sa-ti spun cateva vorbe, dar fara sa ma judeci ambiguu si fara a crede ca-ti transmit din spatele unui monitor doar de dragul de a posta sau de dragul de a ma afla in treaba. Amice, ceea ce faci tu aici se numeste "lipsa de respect", nu ne respecti pe noi, nu te respecti nici pe tine! Logic, nu? Trecem la a doua chestie, sunt constient de faptul ca fiecare om are caracteristici rele, dar si bune, pana acum te-ai rezumat doar la rele, demonstreaza-ti tie insuti ca ai si calitati, nu noua! Sunt constient ca e doar un site, ca e lume virtuala, dar unele chestii ies la lumina chiar daca sunt spuse pe virtual, chestii care au tangenta cu realitatea omului de dupa nick! Nu ai nimic de castigat daca arunci cuvinte jignitoare in toate partile, dimpotriva, castigi antipatia, indiferenta celor din jur! Ce castigi daca arunci stupizi in toate partile? Iti spun eu, nimic! Cui crezi ca-i pasa? Iti pierzi timpul degeaba, cred ca si tu esti constient de treaba asta. Ai putea sa-ti petreci timpul intr-un mod constructiv tie si celor de pe site, ai putea ajuta, ai putea sa te lasi ajutat. Eu zic sa mai meditezi asupra subiectului acesta. Numai bine, Dany.

| Vizitiul a răspuns:

Chiar daca mi-ai dat stupid sunt sigur ca te-am pus pe ganduri! Sa fii sanatos, mai lasa din ignoranta!

| waXonwaXoff a răspuns:

Ti-am spus eu "pa, pa" asa meriti

| OnWeed a răspuns:

Daca ar fi dupa mine, ti-as da suspendare permanenta, ai niste raspunsuri prea inteligente pentru noi care ne depasesc si ar trebui sa te duci pe un site unde se vorbesc lucruri la nivelul tau de inteligenta.

| romanionu a răspuns:

Mai lasati-l mai in pace pe astalaughing
Sariti toti in halu' alsta pe ei! phbbbbt
Shame on you guys

| DeeDee28 a răspuns:

Da... dar stai cu capul in jos ca poate ti se iriga mai bine creierul si pui intrebari care au senswinking

| Flav a răspuns:

Imi primul rand, imi place categoria la care ai pus intrebarea. Tu chiar tii de tehnologie, rar am mai vazut specimene ca tine.
Si-n al 2-lea rand, ce mai conteaza cand ai ''n'' conturi?

| Flav a răspuns:

Pai nu te laudai tu pe aici ca sunteti aceeasi persoana, la o intrebare cu nu stiu care e mai tare din voi 2? Sau acum o dai de gard? Plus ca mai raspunzi si de pe anonim.
Hai ca pierd timpul, paaaaa...

| RainDrop a răspuns:

Pana nu o sa mai dai spam.

| Nita a răspuns:

Sa vin sa te dau jos? Stai sa vina Titanicu' si vin laughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| TaylorSwift a răspuns:

Ati observat ca toti cei care au raspuns la aceasta intrebare au vot Stupid? in orice caz... sangeros de ajungi pana la os, mie nu-mi esti antipatic.

| Pana a răspuns:

Da, pentru ca esti stupid.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine sa stai daca tot te comporti asa de copilaresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana ajungi la os laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Data suspendarii este 5 martie, asa ca vei iesi pe 5-6 aprilie. Sper sa-ti rectifici comportamentul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Flav spune-mi tu alea n conturi straight face

Întrebări similare