| daffyduckk a întrebat:

Mi-am instalat alt windows si am o mica problema, nu merge sa conectez internetul deoarece n-am Local Area Connection sau ceva de genul acesta si nu stiu cum sa-l instalez.
Mi-am schimbat din spate locul unde bag cablul de internet, asa ca imi apare "Local Area Connection", dar cel de care n-am nevoie si imi arata ca nu e conectat netul, nu celalalt.

5 răspunsuri:
| Mihai_Myshu_1994 a răspuns:

Trebuie sa instalezi driver-ul de la placa de retea ca sa iti apara conexiunea happy altfel fara placa de retea nu iti merge internetul daca nu stii ce placa de retea ai incearca Windows 8 isi face singur Internetul si merge bine (foloseste mai putine resurse decat w7)

| Komarov a răspuns:

Windows-ul daca e vorba de XP necesita drivere ce trebuie sa faci e sa iti iei driverele originale ale pc-ului mai precis cd-urile de la achizitionare Local area connection necesita ca sa fie activa driverul de la placa de retea acolo in control panel nu afiseaza nimic din cauza ca nu este activa placa de retea deci incearca sa instalezi driverele placii de retea

| SKuLL909 a răspuns:

Pai daca iti instalezi windowsul nu ai in calculator decat programele esentiale. Iar ca sa mearga internetul trebuie sa instalezi programul. Asta se poate gasi de pe internet, sau sa cauti pe cineva care umbla cu reparati PC. Dar poti cauta pe internet la un prieten. happy asta e toata povestea.

| daffyduckk explică:

Am instalat windows 7 si pot sta si pe vechiul windows xp si pe windows 7, nu prea sunt priceputa in calculatoare, dar cand am incercat sa conectez netul avea si Local Area conection si tot, doar ca nu era cel bun, nu stiu cum sa explic, e vorba de placa (sau cum se numeste) unde bagi cablul de la internet in unitate, e pusa in alta parte cum ar veni si imi apare local area conection pe cea veche asa ca-mi arata ca n-am cablul de la net bagat. sorry, nu sunt buna la explicatii.

| Yqnwtz a răspuns:

Cum adica ti-ai schimbat din spate locu un bagi netu ia un stick de memorie daca nai cd cu driver la pc sau laptop ce ai cauta pe net pe alt pc desigur un cauta pe google driver pentru internet universal pune pe stick instalu baga stiku in pc care nu-ti merge netu instaleaza-l si vezi daca-ti merge