anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu exista si alte versiuni de Yahoo Messenger? Adica alceva in afara de clasicul
messenger pe care il are toata lumea, sa fie alcumva, diferit...cu chestii diferite.

Răspuns Câştigător
| AliiB a răspuns:

Se refera la yahoo messenger, doar ca alta versiune!
pai eu stiam de:Yahoo Messenger 9: Beta Sounds
Yahoo Messenger 8: Romanian Sounds
cu sunete, e chiar super
amandoua

8 răspunsuri:
| Dreamy a răspuns:

Incearca sa downloadezi sweetim.com. Are niste chestii mai tari pentru mass, de ex are un ciocan cu care iti sparge ferestra de mass (fara grija, e doar de forma pe urma ti-o face la loc)... Funda?

| MimiPopescu a răspuns:

Windows Live Messenger. Cred ca il ai in calculator si daca nu il descarci de pe net. Iti faci un id pe hotmail.com si gata.

| h3llG1rl1995 a răspuns:

Mai este pidgin, se poate gasi free, dar faza cea mai faina e ca poti sa intrii cu mai multe id-uri deodata, fie de skype sau YM, si-ti va aparea o singura lista cu id-urile persoanelor. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
neluL
| neluL a răspuns:

Pai vezi ca la messenger 11(ultima versiune) poti sa-i schimbi interfeta daca te-ai plictisit de ea! are teme speciale aero! si iti mai descarci si niste emoticoane funny si gata l-ai schimbat! Mai multe nu poti face!

| Baton a răspuns:

Cea mai noua versiune este 11 dar nu are nu stiu ce superior fata de 10. ce imi place mie e ca poti vb cu prietenii tai din chatul de pe facebook
adica tu stai pe mess iar ei pe facebook si vb.
daca nu iti mai place YM poti folosi pidgin sau meebo...skype,msn sau icq
oricum cam toate fac acelasi lucru.

| Aly2 a răspuns:

Nu stiu ceva cu chestii diferite dar poti sa vorbesti pe Skype. Sa faci ros de el, il poti download-a de pe internet, sau la messenger sa mai adaugi tu niste smiley care sa apara mai cool : http://www.emoticonsnow.com/......ttp?/s.asp

| Roock a răspuns:

Buna Cullenwinking,

Versiuni noi de Yahoo Messenger nu prea stiu, si in plus tot ce stiam ti-a zis si XxAlexutzaxX. Tot cea ce a mai ramas sa iti zic este ca poti descarca de pe Internet niste emoticoane mult mai amuzante. Pur si simplu scrii "Yahoo Retard download" pe google si cauti.Deasemenea eu folosesc "Yahoo Messenger 10"(este a 10 versiune). Este destul de bun, dar clar mai bun decat celelalte.

Sper ca te-am ajutat,
Pa, pa!