| Burburel a întrebat:

Pentru virusi, e mai bun Bitdefender Total Security sau Internet Security?

Răspuns Câştigător
| AgentulVIPPro a răspuns:

Salut. Eu iti recomand Bitdefender, de ce? Pentru ca pe langa celelalte antivirusuri are ceva special. Neutralizeaza memoriile moarte ale hard-diskului. Ce inseamna asta? Pe scurt, in momentul in care stergi, dezinstalezi orice tip de fisiere si programe o parte din ele raman in partitii acestea fiind nedetectabile de windows... Un calcul simpu poate duce la pana 2 GB de memorie moarta pe AN. Printr-e putinele antivirusuri care neutralizeaza memoria moarta se afla si bitdefender. Pe langa el mai sunt si AVG SI NORTON. La partea de securitate bitdefenderu are un punct slab. Acesta nu opreste malwarul cand iti intra in sistemul de date insa il detecteaza si il elimina la cererea ta. Bitdefendet este un consumator al resurselor cu peste 16% memorie ram si 1.25 % procesor. Resursele luate fiind minime clasat pe locul 2 in top. Bitdefender poate incetini redarea filmelor daca functia de scanare si monitorizare net este activata acesta fiind nevoit sa scaneze tot ce faci inainte ca, comanda sa fie executata ceea ce duce la inceetinirea exagerata a sistemului de operare. Nu iti recomand acest antivirus pentru sistemele Win xp si Win 8. O zi buna.

5 răspunsuri:
| Daryus3k2 a răspuns:

Pai un AtiVirus nu prea face ce va diferit fata de alt AntiVirus. Adica toate programele antivirus fac acelasi lucru sterg virusi. Dar totusi daca vrei sa alegi unu dintre cele mentionate mai sus alege Bitdefender Total Secuity pentru ca are mai multe optiuni.

| Rainmaker a răspuns:

Pe ambele le-am avut, cu acelasi rezultat. Daca este sa ai ghinion, poti lua "carabusi" cu toate scuturile si protectiile. Kaspersky este (din experienta mea ) cel mai bun, dar are si un mare defect.Este foarte scump!
Cred totusi ca "Total" este cel mai bun dintre cele doua enumerate.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bitdefender total security.

| Ayakawelwel a răspuns:

Sau mai e bun si antivirus (AVG)

| artur99 a răspuns (pentru AgentulVIPPro):

Lool, ce rost are sa neutralizezi memoria moarta odata ce va fi rescrisa la copierea fisierelor noi? laughing