Salut. Având în vedere că streamingul a câștigat teren foarte mult in ultimii ani, evident că au scăzut vânzările de discuri. Problema si mai spinoasă este la playere/recordere, care daca acum câțiva ani erau făcute la standardul de 43-45cm lățime(cat o scula HiFi vintage sau moderna după caz), acum sunt niste chestii micuțe, fata display, prost făcute și majoritatea fara macar un led. Habar nu ai când e aprins. Așa că sunt foarte bucuros că am păstrat doua DVD playere LG identice cu display frumos și am achiziționat un Blu-ray Panasonic 3D tot așa cu display și dimensiunea clasica., cu o telecomanda că pe vremuri, full de butoane, de zici că e bursa de turbojet.(Aveam două jucării de BRay Philips și Samsung din acelea "moderne", mici și amărâte).
Și o întrebare dacă nu e cu supărare. Văd că din 2018 tot întrebi de achiziționarea unui Blu-ray player 4K. Mă întreb, nu ai reușit în 7 ani să-i dai de capăt?
Tocmai am specificat că am Samsung player și a îmbătrânit și caut o altă variantă.
Ați putea să-mi specificați ce blueray aveți? ce serii? vă mulțumesc
Panasonic DMR PWT500. De pe eBay UK in stare ireproșabilă.
Oho. Acelea sunt DVD playere. Cumpărate în 2004 cu 50 USD bucata. Arata și funcționează impecabil cu display mare bi color. LG DVD6183
Cim să procedez dacă îmi apare"
Acest articol nu poate fi expediat la locația de livrare selectată. Vă rugăm să alegeți o altă locație de livrare."vă mulțumesc
Poate mă ajuți cu niste detalii stimate domn. "Să apară" unde? La ce ne referim? E vorba de un site de cumpărături on-line sau?
RobocopBuisness întreabă: