| mirunafilip a întrebat:

Pot sa dezinstalez Activate Windous Now imi apare cand deschid lptopul,si este o imagine pe destop neagra deci il pot dezinstala, este important?(va rog sa imi raspundeti la fiecare intrebare de mai sus)

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Acel mesaj te aununță că perioada de probă a Microsoft Windows a expirat și se poate dezactiva cumpărând licența Windows ce costă de la 500 ron în sus.Credeai că Windows-ul e gratis? Dacă da, rău ai făcut.Că copiii inconștienți îl activează ilegal cu idioțenii de pe Google de inconștienți ce îs, asta e drept; până o dată ce îi prinde și părinții lor se vor alege cu sancțiuni;, în loc să folosească remouve wat, care e o soluție semi-legală.Un Windows licențiat legal trebuie să fie genuie! Succes

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

NU, nu-l poti dezinstala! big grin Trebuie sa activezi windows-ul sau reinstaleaza windows si pentru 30 de zile iar va fi OK! happy

| immaBeast a răspuns:

Trebuie să activezi windows-ul, adică îţi trebuie un cod de activare.
Dacă ai windows 7, răspunde-mi la acest răspuns, o să-ţi trimit codul de activare al windows-ului.

| TheBlackEmo a răspuns:

Nu merge, trebuie sa iti activezi windowsul sau sa iei un activator de pe net sau sa iti reinstalezi windowsul