| GDavid a întrebat:

Problema mea este urmatoarea: Din 10 in 10 minute imi apare pe ecran o fereastra de la micrsosoft in care trebuie sa introduc cifrele scrise acolo. Acolo scrie ca daca in 2 minute nu le introduc, calculatorul se inchide, dar nu numai ca ajunge la 0:00 si nu se intampla nimic, ci chiar daca le introduc gresit spune ca sunt bune. Ce pot face ca sa nu ma mai deranjeze aceea fereastra?

Răspuns Câştigător
| v_6457 a răspuns:

Ai un "DLL" sau un "CFG" contractat dupa un site/download,si mie mi-s-a intamplat,Solutii:Cauta acel CFG sau DLL si sterge-l s-ar putea sa fie LIPIT de un document si sa il stergi, re-instaleaza windowsul dar ai grija sa nu iei ceva depe vechiul win poze lucruri in genul poti dar nu programe, degeaba arzi un om cu ciuma daca ii iei hainele pe tine

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Schimbi sistemul de operare, de exemplu sistemul de operare Ubuntu Linux sau sistemul de operare Kiwi Ubuntu Linux, instalat în limba română, cred că este un soft anti-piratare de la Microsoft ca să te înfurie, că ai softuri de la ei piratate, dar nu ți-au trimis un alt soft anti -piratare ceva mai urât, că au zis că ești copil și nu ș-au pus mintea cu tine.

| MMihai a răspuns:

Atât sistemul de operare Ubuntu Linux cât și sistemul de operare Kiwi Ubuntu Linux, ( instalat în limba română,) sunt sisteme de operare teribil de deștepte și pot fi instalate în paralel cu Windows-ul tău, dar după ce te vei învăța să lucrezi cu ele, nu o să mai vrei Tu să mai folosești sistemul de operare Windows.

| CatEyes28 a răspuns:

Umbla la setari

| Juℓiaa a răspuns:

Eu cred ca e un virus reinstaleaza calculatorul:p

| spinosul a răspuns:

E chiar ciudat... dupa parerea mea ar trebui sa sa reinstalezi windows-ul...asa zic eu

| GDavid explică:

Ma refeream ceva care sa pot face fara sa fie nevoie sa reinstalez windows-ul... Sau fara sa fie nevoie sa schimb sistemul de operare...