| carhartt a întrebat:

Procesor: 2.66 GHz
RAM: 1.24 GB
Video: 100 MB

Rulează Windows 7 Home Premium destul de bine? Se merită să îl încerc? Sau pierd timpul degeaba instalându-l?

12 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Răspunsul este da va funcționa, dar numnai Windows 7 și nimic altceva. orice vei deschide sau vei încerca să rulezi(aplicații nce se bazează pe java, flash sau altele) vor cauza înghețări ale sistemului și chiar eroari.Deci Windows xp SP3 sau orice distribuție de Linux preferi, mai ales dacă nu ești gammer.Succes

| carhartt explică:

Multumesc mult de tot tuturor pentru raspunsuri!

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Eu am Windows 7 Ultimate 32-Bit pe un calculator cu 2Ghz, 1GB RAM si Video de 512.
Dezavantaje?
Cu 1GB RAM NU te vei descurca. Daca ai OPERA ti se va bloca des (Browser). Daca ai 1.25 Ram - Adica 1 Placuta de 1GB si 1 de 256MB, iti recomand sa iti iei inca una de 1GB! Daca ai DDR2 este doar 30Ron!
Dar nu stiu despre video-ul acela...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea instala un windows 7 clean 32 bit dar mai bine instaleaza un windows xp clean o sa iti mearga cel mai bine "ckean " inseamna fara update-uri drivere sau alte programe asa iti instalezi tu ceea ce vrei pe interfata lui happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa si ti-ar merge windows 7 daca ai schimba placutele de ram la 3-4 Gb si video la 512^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am instalat acum o saptamana pe un calculator office, windows7 ultimate.
Avea 256 mb video onboard
1.5 gb ram ddr3! aici cred ca isi scotea parleala.
Si un Intel celeron D la vreo 2ghz, single core si merge destul de bine.
Fara jocuri, filme hd...si alte prostii!
In regim office poate ti-ar merge...

| HardCore7750 a răspuns:

Rami putini si placa video slaba, deci nu merge

| EdwardTeach a răspuns:

Pierzi timpul... E un PC slab. happy

| tofanlucian12 a răspuns:

Nu e pentru pc tau. ca sa iti mearga w7 pe pc iti sugerez sa ai cel putin un dual-core si 2gb de rami, minimul ca sa ai ceva performante. pc tau e de un xp curat. bafta!

| nexus9710 a răspuns:

Pierzi timpul

| Kövér_Paul_1979 a răspuns:

Mai trebuie ram si memorie video, minim 2 gb ram si macar 256 mb memorie video.Si mai depinde tipul de procesor foarte mult, mai ales daca este unul de generatie mai veche.

| pufuletul a răspuns:

La windows 7 macar 2 GB RAM ca sa te descurci pe el cat de cat