anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Procesorul Intel E5700 are multiplicatorul deblocat?

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Da, baietii de mai sus is... ma rog. Aproape totate procesoarele din serile Exxxx si Qxxxx au multimplicatorul deblocat. Ala il are deblocat.
http://valid.canardpc.com/cache/screenshot/1427752.png

| introduaicinumele a răspuns (pentru sltlp):

Mersi de raspuns! Nu prea am bani sa-mi schimb proceosrul (din cauza ca va trebui sa schimb si placa de baza ca dupa cum stii E5700 foloseste un socket mai vechi. ) si decat sa stea acolo si sa-mi incetineasca sistemul mai bine ii fac un overclock marindu-i multiplicatorul, din 15 la 16.5 poate apoi si mai mult dar mi-e cam frica cu temperaturile, iarna avea maxim 50 in full load acum are 57 uneori chiar 60 si vreau sa zic ca (,) carcasa este un Chieftec si e bine aerisita. dar e cald in camera.

| sltlp a răspuns (pentru introduaicinumele):

Poti sa ridici mai mult de atat la multimplicator. La cat ai pus tu acolo, e egal cu 0. Oricum, ai grija la temperatura, sa nu depasesti 65-70 grade cand ii faci probe(load)

| introduaicinumele a răspuns (pentru sltlp):

Hmm multiplicatorul nu vrea sa creasca peste 15 (min e 6 si max e 15) asa ca am modficiat FSB-ul si am ajuns la 3. 3Ghz si vad ca e stabil, sa vad ce termeraturi va avea dupa 2-3 ore de randari si rulat prime95 dupa care o sa mai maresc frecventa.

| SouLIce a răspuns:

Nu are, cele cu k au multiplicatorul deplocat

| introduaicinumele a răspuns (pentru SouLIce):

Hmm eu stiam ca doar la i3, i5 si i7 exista modele cu "k" care au multiplicatorul deblocat. ma rog mersi de raspuns.
Nu prea voiam sa-i maresc FSB-ul decat multiplicatorul laughing

| SouLIce a răspuns (pentru introduaicinumele):

Probabil ca doar unele modele i3 i5 i7 au multiplicatorul deblocat