| Nastase_Alex_1995 a întrebat:

Recent, la calculator mi se întâmpla cel mai evident cand am Tab de YouTube deschis si sunt într-un joc, calculatorul da ALT-TAB din joc, pune pauza la melodie si redeschide TAB-ul cu jocul. M-am interesat pe forum-uri, unii spuneau de viruși sau ceva, nu am descărcat nimic de pe site-uri dubioase, tot ce am descărcat au fost meme-uri de pe 9gag, am dat si full scan cu Avast-ul. Alții spuneau de spirite si demoni ca ar fi problema. Acuma nu stiu ce sa cred si nici ce sa fac. Cer seriozitate.

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Haha, spirite si demoni, tare asta. Sincer n-am auzit de asa ceva, ai putea incerca sa cauti pe net malware, spyware, sa iei programe de genu ca sa iti caute si sa iti curete daca ar fi ceva. Ai putea sa dai si la control panel si sa dai uninstall la orice ti se pare dubios si necunoscut si ai putea vedea la task manager daca e ceva necunoscut.

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Cel mai sigur de la demomi! Fiecare PC are demonii lui care se manifesta particularizat! Daca ai niste apa mare prin casa ar fi bine sa-l stropesti, uneori da rezultate!

| Nastase_Alex_1995 explică:

Am reinstalat windows-ul si tot se intampla, e de la tastatura, o sa ma ocup sa ma uit la mufa daca are ceva, mersi oricum! =]]

| Nastase_Alex_1995 explică:

Am reinstalat windows-ul si acuma in WoW mi s-a intamplat iarasi, recent mi-am schimbat si tastatura pana asta nu avea nimic, e ceva de la mufa inseamna, mersi oricum