| Darky13 a întrebat:

Cine site niste teme faine pentru windows 7 32-bit sa fie modificate sunetele imaginile etc. in special bara [taskbar]?

Răspuns Câştigător
| dustru a răspuns:

Poti accesa site-ul asta gasesti teme si fel de fel de nebunii : http://www.7themes.su, unica problema site-ul e in limba rusa.
Ca sa-ti afisese lista de teme apasa pe "ТЕМЫ", dupa ce ai ales o tema oarecare, in dedesubtul screenshotu-lui temei este "скачать" apasa si-ti va da niste site-uri de pe care poti descarca, de obicei e mediafire sau hotfiles

| Darky13 explică (pentru dustru):

Hey si sti cumva cum pot sa schimb folderele sa arate alfel :> ca nu ma prea pricep sa arate cum arata tema asta: http://7themes.su/......_7/7-1-0-2 exact ca asta bara tot sti cum pot face?

| dustru a răspuns (pentru Darky13):

Prietene daca vrei sa schimbi iconitele la foldere care se afla pe bara "Rocketdock" (trebuie mai intii sa o ai instalata, usor de gasit pe google) apoi pe site-ul care ti l-am dat accesezi "Скины для RocketDock" si alegi care e potrivita acolo. Daca in genere vrei sa schimbi sa arate altfel iconitele in pc, atunci ai nevoie de Seven theme source patcher pe care il descarci de aci :http://www.softpedia.com/......cher.shtml si apoi intri pe site-ul 7themes si gasesti compartimentul "Пакеты иконок (7tsp)" si alegi pachetul dupa vointa.

2 răspunsuri: