Ai nevoie de driverul audio de pe pagina producatorului placii de baza sau a laptopului, dupa caz. Daca stii modelul, intri pe site-ul oficial si descarci driver-ul audio compatibil cu sistemul tau de operare.
Daca nu cunosti modelul, descarci Aida64, care iti scaneaza sistemul si iti arata caracteristicile lui.
http://www.aida64.com/downloads
Noi te putem ajuta, dar trebuie sa stim ce placa de baza ai sau ce model de laptop.
Daca ai cd-ul cu placa de sunet incearca sa il reinstalezi probabil o sa primesti optiunea dezinstalare daca e instalat si repara incearca sa dai repara pentru a instala driverul lipsa daca tot nu merge atunci dezinstaleazal din panoul de control ( control panel ) sau update-azal cu update windows daca ai windows 7\8
Am instalat si cu cd si nu merge. ![]()
am pc si am windows xp
Sau mai simplu intra pe internet descarca 3d chip si iti va arata de ce Drivere ai nevoie! Este foarte usor, incearca!
Pai de la 3d chip mi s-a intamplat
am avut driverul instalat si am dat pe el din 3dp chip si de acolo mi s-a stricat...
3dp chip e o prostie imi arata driverul instalat si canci nu e instalat. adica realtek instalat dar nu si celalalte...