anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! Am acest laptop http://www.pcgarage.ro/......nux-black/ si as vrea sa ii pun un procesor mai bun, de preferat un I3. Laptop-ul vreau sa il folosesc in club, impreuna cu o consola. L-am folosit pe o consola mai slaba si a mers fara probleme, insa de cand am schimbat consola merge 3-4 ore si se opreste muzica si trebuie sa dau restart la soft. Bugetul maxim undeva la 500-600 lei.
Multumesc!

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Apreciez initiativa dar renunta la idee.
Ia un pc calumea daca o sa vrei upgrade-uri. Acolo nu ai sa vezi nici un upgrade. Teoretic, ai sanse minime s afaci upgrade dupa socket. Dar degeaba, deoarece i3=mai multa caldura=consum mai mare, si la laptop sistemul de racire si alimentare e facut la limita.

| Salontanul a răspuns:

Procesorul tau are socket FCPGA988.
Deci trebuie cautat un procesor cu acelasi socket. Din pacate n-am gasit de cat o oferta prin America. Fiind de la o persoana particulara nu este indicat.
Am mai gasit ceva: http://vandlaptop.ro/......50431.html
Vezi daca mai este valabila oferta.

| Jipa95 a răspuns:

Decat sa-i faci upgrade laptopului cu un nou procesor, mai bine iti cumperi laptop nou, sper ca ai inteles ideea. Chiar si asa daca sa spunem ca ai gasit un procesor, exsta riscul de a-ti crapa placa de baza cu el. Deci mai bine stai cu acel celeron.

| Darius392 a răspuns:

E foarte greu de gasit unul in Romania pentru laptopul tau, cu socket.