NU exista o astfel de placa video la acele dimensiuni zise de el!
Dar tu daca ai 348mm loc liber iar placa este de 337mm ar trebui sa incapa, ba chiar iti mai ramane loc liber 1 cm! Dar ai grija ca placa are gosimea de 67mm NU 61! Deci inainte asigura-te ca nu o sa te incurce cablurile apoi sa-l cumperi! Lungimea e 100% sigur va intra, ba chiar iti mai ramane loc liber 11mm...
Păi dacă ai măsurat și ai 348 mm lungime, chiar dacă pe site zice că placa are o lungime de 337 mm rezultă că intră fără probleme. Eu am băgat o placă video cu 3 ventilatoare într-o carcasă mATX. Am îndoit cu patentul suporții pentru SSD (pe SATA) și tot am reușit să o bag. Chestia e că tot ce am cumpărat placă video de pe OLX sau de la cineva, am luat țeapă (3 plăci cumpărate, la una nu am mai găsit drivere celelalte 2 defecte). Am jurat că nu mai cumpăr plăci video sau alte electronice de pe OLX. Trebuie să-ți pui problema că cel care ți-o vinde, nu vinde nimic de bun ce e. Va vinde ori că are un defect ori că e foarte veche și vrea să scape de ea. Singura soluție este să mergi la respectivul acasă, să testezi placa să vezi că e bună și apoi să dai banii pe ea.
Salut. Ii dau dreptate colegului @mariuspinciuc. Primo in ce privește cumpărarea unei placi grafice din generațiile noi: as cumpara-o doar nouă cu garanție. Făcând o comparație daca îmi permiți: chiar și de pe Amazon mai primesc unii cate un TV cu ecranul spart (de la manipulare/transport). Primești altul fara discuții sau bănuții înapoi. E riscant sa cumperi de la terți, dar nah, fiecare cu alegerile sale. In ce privește carcasa PC-ului. E recomandat sa ai suficient air-flow. Nu mi-aș înghesui(personal) o placa grafica mai high level într-o carcasă strâmtorată. Dar, evident, tine de alegerea fiecăruia. Dacă am avut SLI-uri sau Crossfire-uri le-am avut în carcase cu volum suficient, bine ventilate (Chieftec Dragon sau Thermaltake). Baftă!