| cinevreulol a întrebat:

Salut! Am o problema cu telefonul, nu ii merg datele mobile! In loc sa imi apara triunghiul respectiv imi apare un x. Am zis ca poate e de la cartele, nu e, am bagat-o in alt telefon si mergea. Am mers la un GSM si cei de acolo mi-au spus ca poate e de la placa de baza dar cand am cautat pe net daca intr-adevar au mai fost probleme de acest gen cu placa de baza, cu totul si cu totul altceva scria acolo (de exemplu ca nu mai merge deloc telefonul). Telefonul cu problema este un Samsung Galaxy A52s 5G

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dă o resetare la setările din fabrică.

| Arthurrrr a răspuns:

Bagă altă cartelă să vezi dacă merge datele mobile cu altă cartelă, dacă merge datele mobile cu altă cartelă înseamnă că nu telefonul e problema

| cinevreulol explică (pentru Arthurrrr):

Am incercat si am bagat si alta cartela. Am mers si la Digi si mi-au dat o alta cartela si tot nu merge

| Arthurrrr a răspuns (pentru cinevreulol):

Atunci e posibil să fie o defecțiune la telefon, dacă ai garanție nu plătești nimic du-l la garanție, dacă nu du-l la un service de telefoane contra-cost, dar având în vedere că telefonul e Samsung și este un model mai nou s-ar putea să fie cam scump reparația