| NutellaLover69 a întrebat:

Am o problema cu Youtube-ul, desi imi apare si in alte aplicatii. Practic, mi se pune pauza la videoclipuri fara sa fac nimic. Nu e pentru ca isi fac render si nici pentru ca as avea net incet, netul imi merge foarte bine. Acelasi lucru mi se intampla si pe Instagram si in aplicatia de muzica pentru care nu am nevoie de conexiune la internet. Tin sa mentionez ca am Android 7.0 si telefon Huawei update-at la cea mai noua versiune de UI si Youtube. La fel mi se intampla si la telefonul vechi cu Android 6 si ceva, tot Huawei, dar nu aveam problema asta de cand l-am cumparat, ci a inceput pe parcurs. Cine poate sa-mi explice si mie care e problema si sa-mi propuna solutii, va rog?

11 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Cat spatiu de stocare mai ai liber?

| NutellaLover69 explică (pentru gelu1970):

4.10 GB

| Jakye a răspuns:

Salut,
» Chiar dacă spui că ai o conexiune de internet bună încearcă să testezi asta http://speedtest.net.
» Încearcă să repornești telefonul.
» Este posibil să ai un virus în telefon. Încearcă să faci un scan cu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp&hl=ro

| NutellaLover69 explică (pentru Jakye):

Internetul merge bine, si chiar daca nu mergea, am aceeasi problema si cand ascult muzica, pentru care nu am nevoie de conexiune la internet, am repornit telefonul si nu s-a intamplat nimic si l-am scanat, nu am virusi

Bula
| Bula a răspuns:

Dupa ce ai facut filmarea si redai secventa filmata (inainte de incarcare pe Yt) apar acele pauze (Lag-uri)?

Daca da, atunci problema este in timpul filmarii, pe telefon, acesta ne-avand viteza suficienta pentru prelucrare.
Daca la redarea filmarii merge bine, iar dupa incarcare pe Yt apar acele Lag-uri si pe filmarea descarcata pe un calculator, atunci problema este la convertirea filmarii pe Yt, trebuie incercat filmarea cu o rezolutie mai mica cu 1-2 trepte.

| NutellaLover69 explică (pentru Bula):

Nu pun videoclipuri pe youtbe, doar ma uit la ele

| PainTech a răspuns (pentru NutellaLover69):

In modul in care te-ai exprimat cu randarea asta se intelege.
Randarea este procesul prin care se stabileste culoarea fiecarui pixel din videoclip.
In cazul in care te uiti direct pe Youtube, valoarea fiecarui pixel este stabilita deja. Apare doar procesul de descarcare.

| PainTech a răspuns:

Incearca o resetare din fabrica si o sa scapi de probleme. Erorile pot aparea des, iar acest lucru rezulta in final in probleme serioase. Asta ar trebui sa elimine si virusii, antivirusurile pe telefon nu functioneaza prea bine ( am avut un spyware pe telefon, niciun antivirus/antimalware/antispyware nu l-a putut detecta )

| NutellaLover69 explică (pentru PainTech):

Am aceeasi problema la orice alte aplicatii pe care ascult muzica sau ma uit la clipuri. Chiar si atunci cand ascult muzica cu telefonul inchis mi se opreste muzica

| gelu1970 a răspuns (pentru NutellaLover69):

E putin spatiu.
ra un reset factory dupa ce iti scoti arhivele din telefon. apoi vezi daca se comporta bine sau continua rau.
schimba cartela sim. posibil ca sa nu functioneze corect si sa ramai fara net in anumite momente.
vezi ce viteza de net ai in locurile unde de obicei ti se intampla sa mearga rau.
inainte de reset vezi daca nu cumva ai o gramada de aplicatii deschise in plan secund.

| NutellaLover69 explică (pentru NutellaLover69):

Am rezolvat problema. Sunt prea multe aplicatii are ruleaza in fundal. Imi instalasem un launcher (go launcher) si de cand l-am oprit nu mai am probleme. Vezi ce aplicatii iti merg pe fundal ( iti poti lua un system monitor de pe magazin play ca sa vezi aplicatiile respective) si opreste-le pe cele de care nu ai nevoie. Plus de asta am intrat si in setari si am oprit cateva aplicatii care rulau pe fundal, gen Find My Phone, de exemplu. Mai verifica si sa nu ai aplicatii deschise. Mie asa mi-a mers, n-a fost nevoie sa ii dau reset din fabrica. Depinde si de ce telefon ai si cat de bine face fata.