| Saitam a întrebat:

Salut am un calculator cu procesor Intel Pentium Dual Core 2.0 GHz, 4 Gb Ram placa 256 mb.Mergea bine pana acum dar acum nu stiu ce are.M-am uitat la rating-ul pe care ti-l da windows-ul si procesorul de la 5.1, acum e 3.6....si RAM-ul de la 5.1 acum e 4.7...cand intru pe net se misca greu cand incarc mai multe pagini,nu stiu de la ce e, pot rezolva cumva? ma gandesc ca nu mai foloseste procesorul toate puterea!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna! pai nu poti merge la nesfarsit cu calculatorul nu pot spune ca e stricat dar procesorul dual core nu mai fate fata deloc e a doua generatie uite lista: single core, dual core, quad core, octa core si hexa core nu prea mai ai ce sa faci... eu iti recomand un laptop de 1300 lei(de la eMAG) cu procesor Intel petinum quad core, rezolutie destul de buna, ecran de 15, 6 inch. vine cu windows 8.1 preinstalat. se va misca f. bine pe net. dar nu e asa bun pe jocuri. in rest e f. bun! se numeste Asus x553ma sper ca te am ajutat! fundita?

| Saitam explică (pentru anonim_4396):

Multumesc,da chiar vreau sa imi iau un calculator nou, ori il cumpar pe piese ori iau complet..multumesc de ajutor!winking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Curata-l cu advanced systemcare si Ccleaner.

| Saitam explică (pentru anonim_4396):

L-am curatat si aceste programe, nu se schimba nimic...

| Anonim a răspuns (pentru Saitam):

Atunci cre ca este obosit, crede-l si pe el.Iti cumperi altul, preferabil de-agata decat sa-l faci tu.Nu de alta dar sa nu ai surprize de incompatibilitate intre componente si cheltui in van.