anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am un Sony Ericsson xperia arc s. Am vrut sa bag niste poze de pe el in calculator si cand am scos cablul de date am uitat ca trebuie sa dau eject ca sa nu se piarda informatiile si l-am scos pur si simplu. Cand am vrut sa ma joc pe el, imi scria ceva de genu Aplicatie necunoscuta sau Nu se poate citi aplicatia, nu mai stiu sigur. Am dezinstalat toate aplicatiile si absolut tot ce aveam pe card (e de 8 giga), iar la gestionare aplicatii, la card imi aparea ca e aproape plin, desi eu nu mai aveam nici o aplicatie. Am incercat sa bag iar cablul de date si sa incerc sa le sterg din calculator, dar nu stiu pe unde sunt aplicatiile, iar daca le vad, fisierele sunt goale! Ajutor, va rog!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Daca aveaia aplicatii mutate pe card, sterge urmatoarele foldere: LOST.DIR si. android_secure. Daca aveai jocuri cu date, trebuie sa stergi datele, dar asta trebuie sa stii tu unde is. In general in sdcard/gameloft sau sdcard/android/obb.

1 răspuns:
| KimHyeSeok a răspuns:

Poi, da jos card-ul si lasa-l putin, mi s-a intamplat -_- ori daca nu asta e, s-au sters de tot. Am facut si eu greseala la aparatul meu foto si s-au sters toate pozele. Please funditatongue