| Daviphi a întrebat:

Am un Windows 7 fara anti-virus si cred ca mi s-a virusat. Tot imi creaza singur fisiere intr-un folder(fisierele nu se pot sterge). Cum pot sa rezolv? Trebuie neaparat sa reinstalez windows-ul?

4 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Instaleaza un anti virus puternic cum ar fi kaspersky sau AVG din 2011/2012 chiar si daca e trial version si daca nu te scapa de el instaleaza din nou windows-ul.
Inainte sa te chinui sa faci asta, ai descarcat ceva? Ai bagat CD-uri in el? Sau abia ai instalat windows-ul si nu ai apucat sa instalezi ceva?

| Sihastrul a răspuns:

Nu numai in acel folder se creeaza fisiere, daca incerci sa le deschizi se multiplica umpland tot hdd.Instaleaza unlocker, clic dreapta pe folderul respectiv sau fisiere in parte si sterge cu unlocker.
http://translate.google.ro/....../translate
Apoi descarca/instaleaza avira free.
Nu ai specificat numele folderului si calea lui (locul unde se afla) pentru ca de la deschiderea pc-ului pana la inchidere se creeaza automat anumite fisiere de sistem, web, user...care nu trebuiesc sterse.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este neaparat nevoie sa reinstalezi OS.
Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi.
Dupa aceasta descarca si instaleaza un antivirus gratuit, de ex. avast! ori AVG 2012 si un firevall gratuit, de ex.Comodo firevall ori ZoneAlarm, ambele sunt gratuite. Pe toate le gasesti pe site-urile oficiale. Succes şi numai bine!

| AndreiGabi a răspuns:

Salut!
O sa combin putin raspunsurile celorlalti...
Este buna ideea lui Ioandelasal, o scanare cu Malwarebytes' Anti-Malware pe primul loc.
In al doilea rand specifica locatia folderului.Fisierele sistemului la eventuale actualizari se modifica. Daca folderul nu este in partitia windowsului, sau este pe la Program files foloseste unlocker.
Un antivirus bun cred ca o sa gasesti aici : http://necesare.webs.com.Siteul este facut de mine si sunt incercate toate.Bafta!