| pisica90 a întrebat:

Salut,as vrea sa ii fac prietenului meu pasionat de fotografie o camera digitala.nu stiu cam nimic despre ele,am vazut ca sunt si cam scumpe pe site uri,am dat pe olx in zona mea si nici nu sunt camere de acelea micute,sunt de acelea mari daca stiti ce spun, eu caut o camera doar, micuta.nu stiu despre acest domeniu mare chestie si m-ar ajuta cateva recomandari, accesibile totusi, multumesc!

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti recomand o camera de palma "SONY CYBERSHOT",
Am si eu una si o folosesc in special pentru instantanee (si nu numai), Sunt foarte multumit de ea!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai vrea sa i faci cadou o camera digitala?

| johnnny123 a răspuns:

Dacă spui și ce buget ai poate primești mai multe recomandări.

| pisica90 explică (pentru johnnny123):

400

| johnnny123 a răspuns (pentru pisica90):

La banii ăștia sincer nu prea cred că are sens să cumperi o cameră digitală, pentru că nu găsești decât ceva foarte slab. Un telefon decent va face poze cel puțin la fel de bune.

| pisica90 explică (pentru johnnny123):

Macar o alternativa..as vrea foarte mult

| johnnny123 a răspuns (pentru pisica90):

Păi ai doar două variante:
1) Să-i cumperi un aparat digital nou (care la banii ăia este practic o jucărie, nu un aparat pentru un pasionat de fotografie)
2) Să-i cumperi un aparat digital SH ceva mai bun, dar asta vine cu riscurile aferente.

| gllopel a răspuns:

O camera digitala, evident, ca din alea pe film nu se mai gasesc (in comert).
Unui pasionat de fotografie, cu 400 de lei nu ii iei nici macar un accesoriu pentru camera sa. Presupun ca prietenul tau are deja o camera.
Dar tu vrei o camera mica pe care sa o aiba mereu in buzunar.
Unul ca asta nu ar fi rau: https://www.emag.ro/......EH4NNBBBM/
Vezi NU ofertele, ci mai jos in pagina, Aparat foto digital Nikon COOLPIX S2700, 16MP.
Din pacate, sub acest pret de aproape 500 lei nu vei gasi nimic.