Flip e cea mai nasoala alternativa de cumparat sau de vandut telefoane. Am fost pagubit in ambele situatii.
La cumparat am patit asta de exemplu: Mi-am cumparat de la ei un Iphone 12 pro max cu optiunea de a-mi pune o baterie cu sanatate 100%. Optiune pentru care am platit in plus. Imi ajunge telefonul, si peste 2 saptamani, se intampla sa-l scap pe parchet. Am vazut ca nu mai merge bateria ( imi tot aparea ca bateria e descarcata, chiar daca il incarcam ), si m-am dus cu el la service. Omul de la service m-a intrebat din prima: "L-ai cumparat de pe flip?" Eu uimit de unde stie, l-am intrebat de unde si-a dat seama. Mi-a zis ca bateria mea care trebuia sa fie una noua, avea montat pe ea un cip care pacalea telefonul sa apara cu sanatate la baterie de 100%. Si in momentul cand l-am scapat pe parchet, cipul ala care facea legatura dintre telefon si baterie, s-a miscat. De asta mi-a aparut mie eroarea aia si nu mai mergea. Bateria care mi-au pus-o ei, era una veche de 85% sanatate. Au facut manevra ca sa isi scoata banii de pe optiunea pe care eu am ales-o.
La vandut am patit asta: Am vandut un Iphone x in stare buna, deblocat in retea, estimat la 800 de lei. Cand l-au primit mi-au spus in mail ca telefonul era blocat in retea si era crapat pe spate ( lucru ce nu era adevarat ) si mi-a dat 200 de lei pe el.
Le-am facut reclamatie in ambele cazuri si s-au facut nevazuti. In ambele cazuri, chiar am vrut sa anunt protectia consumatorului, dar nu puteam efectiv ca eram ocupat cu munca, postliceala, programari in alte instituti, si treburi pe acasa de rezolvat. Asa ca am ramas cu buza umflata.
Nu mai fac niciodata greseala de a cumpara de pe flip. Mai bine ma risc pe olx sau de la alti oameni.
Cunosc oameni care au luat de pe flip telefoane in stare ca noi, cand colo, surpriza, nici nu se deschidea telefonul, problema la display
Da, am luat un telefon "Ca nou" si a fost...ca nou! Livrarea a fost super rapida, usor de comunicat cu ei., ambalat frumos. Daca se intampla sa nu-ti convina ceva, poti sa returnezi. Eu m-am uitat numai la produse cu statut "ca nou" si "foarte bun", recomand sa faci acelasi lucru.
laurentiu80 întreabă: