| AndreeaDeeaDs a întrebat:

Ce părere aveți de telefoanele de pe flip.ro? Merita?

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu. Iei la fel de bun cu 200 de lei mai ieftin de pe olx, plus de asta nu aștepți și vezi produsul înainte să-l cumperi. Eu personal am luat țeapă de la ei.

| zilog a răspuns:

EXTRAORDINAR DE SCUMPI!
OPINIA MEA PĂREREA MEA ESTE CĂ NICI OAMENII CE TRIMIT TELEFOANELE LA EI SĂ LE CUMPERE EI SĂ LE REFACĂ ȘI SĂ LE VÂNDĂ NU SUNT MULTUMIȚI!
Eu am mai văzut service-uri din astea gen trimiți laptop-ul sau telefonul la ei să țî-l evalueze gratis
Nu zic neapărat de acest service că se întâmplă exact așa și aici
ci eu doar cred că dacă cineva trimite un telefon la ei ii spoun vai cât de defect este cât de varză să știi că are piese false si foarte uzate prin el este un gunoi o căzătură o mizerie și mai ales dacă telefonul cumva nu se aprinde dacă omul nu este de acord să îl dea pe 15 lei atunci ii schimbă placa de piese sau circuite integrate pe placa de piese ii defectează ceva in mod intenționat sau îsi păștrează circuitele integrate bune și le pune alte circuite integrate arse de pe alte plăci de bază si le trimite inapoi celui care a trimis telefonul la evaluare. ESTE DOAR O PĂRERE!
Eu am pățit chestia asta cu un service de pe Teiul Doamnei am trimis 18 display-uri de laptop-uri la ei după o lună ei mi-au dat 8 display-uri inapoi si 50 lei fără să mă intrebe dacă sunt de acord să dau acele display-uri doar pe 50 lei in total
si mi-au spus că gata nu le mai au că erau niște gunoaie că le-au trimis.
Chestia nasoală in cazul meu este că nu mi-au făcut ceva acte in moemntul inc are le-au primit in service să imi scrie ce am predat acum ne având nici o hârtie pentru că așa erau ei nesimțiți eu nu am mai avut cum să dovedesc că le-am dat ceva șî m-am lăsat păgubaș.

| ImJack a răspuns:

Nu știu cât de încredere sunt însă ofertele lor mi se par geniale și plus ca te scutesc de multe chestii acum am înțeles cum ca mai toate telefoanele sunt desfăcute și nu ar mai fi waterproff, eu unul zic ca merita plus ca ai și garanție și au niște preturi destul de ok pe lângă faptul ca sunt verificate.