Pai trebuie sa fi hacker sau cu aplicații cred.cauta pe app store sau magazin play:wifi hack pasword.
Da sunt cateva aplicatii insa nu fac mare lucru. Am incercat si eu una odata dar nu m-a ajutat.
Salut cu telefonul nu există program. Doara cu un calculator si poți afla parolele doar care au WPS.Programul se numeste Dumper.
Dacă nu ești posesorul router-ului nu ai nicio șansă să găsești parola, orice aplicație care afirmă că poate să iți ofere parola vecinului, nu e decât o cale sigură de a-ți virusa telefonul/calculatorul. Mai bine iți cumperi un router, are preț accesibil. Succes.
Sigur o sa mearga aplicatiile alea din magazinele de aplicatii
Majoritatea aplicatiilor dedicate spargerii / furtului de parole wi-fi sunt in fapt programe malitioase care sustrag date sensibile din telefon, mimand scanarea retelelor, timp in care spioneaza telefonul iar sub pretextul ca fac update, trimit date din telefon. De retinut este mai ales, faptul ca accesarea fara drept a unei retele, este infractiune. proprietarul de internet vede in istoricul acelui router wi-fi, marca telefonului care a accesat internetul sau. Cu o plangere la Politie, se poate afla usor, persoana care a abuzat de reteaua de internet a cuiva. Ganditi-va inainte, ca nu stiti ce fel de om dati, si va poate face viata un iad.
Depe calculator cu Dumper 100% c afli parolele știu precis că mă flosesc de programul Dumper.
Pai poți afla parola după numele de la acel wifi sa spun așa.de ex: in scoala mea exista o parola care se numește alecurussoelevi, și parola este tot alecurussoelevi.
anonim_4396 întreabă: