| catalinutzu95 a întrebat:

daca am 1gb de rami imi merge bine win7 home premium? sau recomandatimi altu daca stitibig grin.

5 răspunsuri:
| vulcan86 a răspuns:

Da,va merge bine, spun asta pentru ca asa am avut si eu la vechiul lp. Win 7 home 32 bit.

| AlexandrulS a răspuns (pentru vulcan86):

Mai bine si tu si catalinutzu95 bagati-va windows 7 ultimate 64 bit pentru ca cel de 32 de bit este recomandat pentru sistemele cu minim 2 gb de ram!

| vulcan86 a răspuns (pentru AlexandrulS):

La lp-ul care il am acum am un ram de 4gb ddr3. Am instalat W7 home p 32 bit si imi folosea numai 2, 68 gb din ram dar de cand am instalat W7 ultimate 64 bit foloseste ram-ul 100%. Deci?

| AlexandrulS a răspuns (pentru vulcan86):

Pei da dar nu asta conteaza sa stii. nu stiu cat de bine esti infromat dar iti zic ca asa sunt concepute cele de 64 este pentru mai putin de 2 gb inclusiv iar cel de 32 bit de la 2 gb in sus. nu eu am facut windows-ul sa iti dau explicatia buna dar te poti interesa pe google de ce si cum. bafta!

| SASteve a răspuns:

Va merge bine, desi nu prea cred ca o sa poti rula mare chestie ca mananca mult ram, are o groaza de chestii ce tin de aspect si mananca atat din procesor cat si din ram, dar daca e sa ne luam dupa ce zic astia de la Microsoft, va rula.

http://windows.microsoft.com/systemrequirements

PS: Nu-ti lua cu 64 de biti, consuma mai multe resurse hardware decat unul cu 32 biti (adica ala de 64 va rula si mai greu ca ala de 32)

In orice caz, eu tot ti-as recomanda un Windows XP, nu mananca chiar atat ram si mai poti sa faci ceva pe el, nu numai sa te uiti la el cum ai face daca ti-ai baga 7...