| Skr30 a întrebat:

Salut! Dacă am tv-ul conectat la digi, are ceva daca accesez Youtube-ul de pe el? Din ce am înțeles exista riscul sa pierd abonamentul sau canalele tv

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Ca să accesezi YouTube aii nevoie obligatoriu de internet; televizorul trebuie conectat la internet prin cablu de internet sau wireless.
Dacă ai deja abonament de internet de la Digi în casă, atunci nu te costă nimic în plus să folosești YouTube de pe tv. YouTube este gratuit; doar că este nevoie de internet ca să poți intra pe el. Și nu pierzi absolut niciun canal/post de televiziune de la tv dacă intri pe YouTube sau alt program.

Mai sunt programe pentru care trebuie să plătești separat la digi ca să le poți viziona. Dar nu pierzi niciun program pe care îl ai acum.

| Skr30 explică (pentru anonimg):

Nu am abonament și cu internet, stiu ca pot conecta la wifi dar nu stiu daca e vreo problema

| anonimg a răspuns (pentru Skr30):

Nu exista nicio problemă. Poți să dai clic pe YouTube de pe tv, dar doar că nu-ți va merge, că tv-ul nu este conectat la internet. În rest nu exista absolut nicio problemă.

| Skr30 explică (pentru anonimg):

Nu e problema de internet ca il pot conecta oricand la wifi

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai inteles prost. Daca ai si internet poti intra oriunde. Intra in costul abonamentului.

| myhaelutzza a răspuns:

Canalele TV sunt pe tv, YouTube e de pe internet, deci nu au nici o legătură, eu folosesc așa de ani de zile.