| John696 a întrebat:

Salut. Folosesc iPhone 11 de vreo 2 ani și m-am săturat de el și m-am gândit să-l vând și să mă mut înapoi pe android. Ce părere aveți de redmi note 12 pro? M-am uitat la câteva review uri și pare destul de ok. Vreau acest telefon pentru stocare mare, vreo 6/8+ gb RAM, baterie bună, fotografii si filmări stabilizate in calitate superioară și performanță în jocuri (de asemenea este și de buget). Dacă aveți sau știți niste alternative (Huawei, honor, Motorola) eventual pentru acest model, spuneți-mi va rog. Nu vreau sa fac vreo achiziție și sa nu fiu mulțumit de produs.

Răspuns Câştigător
| Simaboy a răspuns:

Merita orice in afara de iphone, nu stiu ce vedeti voi la gunoaiele alea. Alege Hwavei nova 8i, eu il am de peste doi ani si nu m-a dezamagit. Sau un Honor magic 6 lite.

5 răspunsuri:
| razvand2001 a răspuns:

Este un telefon bun

| PureceOvidiu a răspuns:

Salut! Înțeleg perfect dorința de a trece pe Android și de a găsi un telefon care să se potrivească nevoilor tale, mai ales dacă vrei ceva cu stocare mare, performanță bună și o baterie de durată.

Despre Redmi Note 12 Pro:
Este o alegere foarte populară în gama de buget și mid-range, și pentru motivul că oferă un raport calitate-preț foarte bun. Are:

Ecran AMOLED de calitate, ideal pentru vizualizare și fotografie
Stocare flexibilă, uneori cu variante de până la 256GB
RAM de 6 sau 8GB, ce asigură performanță decentă
Baterie de 5000mAh, cu încărcare rapidă
Cameră principală cu stabilizare optică (în unele variante), ceea ce ajută la fotografii și filmări mai stabile
Performanță acceptabilă pentru jocuri, mai ales dacă nu sunt cele mai solicitante titluri

Alternativa la Redmi Note 12 Pro:

Motorola Moto G Power (2023 sau model similar): Bateria foarte durabilă, performanță decentă și experiență de utilizare simplă. Nu are camere foarte performante, dar e bun pentru utilizarea zilnică și gaming ușor.
Huawei P smart 2023 / Nova series: Dacă găsești modele de pe piața second-hand sau din magazine autorizate, pot oferi camere bune și autonomie bună, dar trebuie să fii atent la serviciile Google, deoarece unele modele pot avea restricții din cauza sancțiunilor.
Honor 70 / 80: Oferă performanță și cameră bună, cu design modern, și sunt o alternativă bună dacă găsești modele noi sau second-hand.

Ce să iei în considerare pentru decizie:

Asigură-te că telefonul are o cameră stabilizată dacă vrei filmări de calitate superioară.
Verifică recenzii specifice pentru performanța în jocuri, pentru a fi sigur că se potrivește nevoilor tale.
Dacă vrei un telefon pentru multitasking și gaming, un model cu cel puțin 8GB RAM e recomandat.
Pentru baterie și autonomie, modelele cu baterii peste 5000mAh sunt foarte bune.

Recomandare finală:
Redmi Note 12 Pro este o alegere foarte bună pentru bugetul tău și cerințele menționate. Dacă vrei ceva diferit, Motorola și Honor sunt alternative solide, dar dacă vrei un echilibru între preț și performanță, Redmi rămâne o opțiune foarte bună.