| KinekT a întrebat:

Salut o sa imi iau un laptop cu urmatoarea configuratie: display 15.6' hd led- procesor Intel pentium dual core 2020m-4 gb ram 1333mhz ddr3 hdd 500gb 5.4k rpm si video nVIDIA geforce 610m 1gb ddr3.Mar fi avantajat un Intel i3 de generatie a doua? pot juca toate jocurile existente pe detalii mici?

7 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Un laptop nu e facut pentru jocuri, daca iti faci un pc pe piese pe la 1500 lei joci jocurile pe setari medii-mari

| SouLIce a răspuns:

Nu cred ca iti va merge toate jocurile existente nici macar pe detalii minime deoarece ai o placa video destul de slaba
i3 ar fi mai bun dar si ceva cu o placa video mai buna

| DimLight a răspuns:

Pai si cat dai pe el? poate gasesti ceva mai ok in pret? 610m nu e o placa video prea buna si nici procesorul nu e nou, nici nu cred ca or sa iti mearga toate jocurile ce apar in toamna asta. iar la detalii minine nu prea mai sunt fun

| Weyland a răspuns:

Pe detalii minime spre medii, da.

Trebuie să ai în vedere că procesorul tău e cu câteva generaţii în urmă. Core i3-ul ar fi fost în mod definitiv o alegere mai bună.

| SouLIce a răspuns (pentru Weyland):

Pentium 2020m este de generatia III adica ivy bridge

| Weyland a răspuns (pentru SouLIce):

Pentium 2020M este bazat pe arhitectura Ivy Bridge, nu este Ivy Bridge. Spre deosebire de arhitectura integrală Ivy Bridge, acestuia îi lipsesc funcţionalităţi gen HyperThreading, AES, virtualizare VT-d, Trusted Execution sau Intel Quick Sync.

| radcasian a răspuns:

E posibil dar daca vrei sa stii sigur intra pe acest site www.canyourunit.com...scri jocul si vezi daca iti merge