Deci, ca sa inteleg:
tu ai facut progres pe un cont care nu e al tau, si pe care nu poti sa il verifici
la aia de la care l-ai primit pe YT nu ai incercat sa vorbesti sa iti verifice contul? (nici macar nu vreau sa incep cu faptul ca, ala nu e giveaway daca pot sa iti ia contul inapoi, oricand vor ei, fiind inregistrat pe mail-ul lor)
insa intrebarea cea mai naspa e alta: DE CE te astepti tu, ca dupa ce te deloginezi din contul ala INCA SA MAI AI PROGRESUL PE CARE L-AI AVUT PE **CONTUL ALA**?!?
pentru ca din cate am inteles Origin are progres pe cont, NU PE DEVICE, (ai progres 75% ti se strica PS4, pana se repara, instalezi Origin pe calculator, intrii cu acelasi cont si progresul e tot 75% chiar daca nu ai jucat niciodata pe PC)
cu alte cuvinte daca te deloginezi, PIERZI TOT PROGRESUL!
Nu bro.Sunt logat pe xbox pe fortnite cu un cont castigat dar e un cont de pe generatoare.Ala nu e contul unde am eu progres.Contul meu e altul si asta incerc sa fac.Sa ma loghezi inapoi cu contul meu.Si ca sa ma deloghez de pe contul acela castigat trebuie sa fie mailul verificat dar nu stie nimeni a cui e mailul, nu imi pasa daca pierd contul ala de la giveaway. Vreau doar sa ma loghez cu contul meu, si nu stiu cum.
Imi dai te rog discordul tau sa vb acolo?
Adi1987 întreabă: