| alexush a întrebat:

Salut..sunt foarte nedumerit intr-o problema..nu am intampinat niciodata asa ceva..bag un cd cu poze in pc si imi da restart la pc..initial,m-am gandit ca poate e vreun scurtcircuit.ei bine.am incercat sa bag alt cd cu muzica..nu mi-a dat restart. apoi am incercat alt cd cu alte poze..nici at nu mi-a dat restart..imi da restart doar la respectivu cd.ok!? virus nu are pentru ca l-am scanat la un pr pe laptop. login, nu i-a dat eroare.ce poate fi? mentionez ca toate cdurile sunt de la o firma relativ buna dupa parerea mea VERBATIM..please help. funda si vot...

Răspuns Câştigător
| timilian90 a răspuns:

Cumpara un alt Cd, du-te la un prieten care are Nero, si cauti in nero "Copy CD " il copiezi pe cd-ul nou si ar trebui sa mearga. Daca ai antivirus posibil sa fie de la antivirus. Daca nu ai antivirus este ceva in neregula cu datele de pe Cd-ul respectiv!
PS : nu trebuie sa ai virusi ca antivirusul sa detecteze ceva pe CD, Majoritatea antivirusilor au o problema cu cd-urile, iti spun ca ai virusi chiar daca nu ai! Mult Succes!

| alexush explică (pentru timilian90):

Ok..si sa fac treaba asta trebuie sa copiez datele de pe cd-ul initial. apoi sa faci alt cd cu aceleasi date..ahaaaa..ms

| timilian90 a răspuns (pentru alexush):

Daca ti-am fost de ajutor, as fi recunoscator daca as primi funda!

3 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Ba este virus.Este un autop/malware.Este invizibil scanarilor deoarece isi face radacinile in executabilul de autoplay al cd-ului! Iar orice PC permite rularea de scripturi autoplay! De aceea nu iti gasea virusul! parerea mea este sa scanezi cd-ul cu ESET 5.Bineinteles, ma pot si insela, dar alta explicatie nu gasesc...