| andutzu010 a întrebat:

Tocmai ce am primit placuta de ram de 4gb de la Kingmax cu 1600mhz.Cand le-am pe cele din pc-ul meu am observat ca aveam 1333mhz.Care e diferenta?! Am observat ca PC merge mai bine sau poate mi se pare miebig grin.

4 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Normal ca merge mai bine, deoarece ai mai multa cantitate de memorie RAM in pc-ul tau. nu conteaza frecventa ramilor decat foarte putin in performanta pc-ul, conteaza cel mai mult volumul de memorie. toate memoriile din pc-ul tau vor merge la frecventa cea mai mica, respectiv la 1333Mhz. nu trebuie sa umbli nicaieri in bios.

| andutzu010 explică (pentru florin1979):

Nu le-am bagat si pe cele de le aveam inainte vroiam sa stiu daca se intampla ceva daca le pun.Am tot 4 gb ram in PC doar ca in loc de 1333mhz e 1600mhz si vroiam sa stiu doar care e diferenta.

| florin1979 a răspuns (pentru andutzu010):

Poti sa le pui fara grija, cu cat mai mult cu atat mai bine. ce placa de baza ai? da un link daca se poate.

| al3xander a răspuns:

Frecventa de la RAM inseamna viteza de scrie/citire: cu cat e mai mare frecventa cu atat e mai mare si viteza de scriere/citire. recomandat ar fi sa intri in BIOS si sa setezi frecventa la toate la fel.