| Satana_Costin_1997 a întrebat:

ajutati-ma cand ma joc la pc intru in joc si imi merge putin in reluare si dupa merge si dupa iar incepe sa mearga in reluare cred ca e de la hard ori are baduri ori de la temp se duce la 45 grade Help! 1 dau funda eu cred ca este de la temp

1 răspuns:
| CortinaDeLut a răspuns:

Probabil calculatorul este virusat sau poate fi de la drivere, astea reprezentând posibilele cauza software.

Cele hardware :

Procesorul este prea slab pentru a permite rularea programelor instalate în pc.
Soluție: Din păcate nu puteți face foarte multe în acest caz. În general, netbook-urile „suferă" de această problemă deoarece au procesoare cu viteze de calcul cuprinse între 900 Mhz și 1, 6 Ghz. În cazul celorlalte calculatoare (laptop-uri, desktop-uri), un upgrade al procesorului ar rezolva rapid problema dar dacă sunteți posesorul /rea unui netbook vă recomand să vă descotorosiți cât mai repede de programele a căror cerințe hardware depășesc caracteristicile netbook-ului.

Calculatorul dispune de foarte puțină memorie RAM.
Soluție: Încercați să măriți cantitatea de memorie RAM a calculatorului vostru iar pentru asta apelați la un service autorizat de fabricant (obligatoriu dacă pc-ul este încă în perioada de garanție). La fel puteți cere ajutorul unei persoane cu cunoștințe în domeniul IT, de încredere (nu toate calculatoarele permit upgradarea cantității memoriei RAM).

Hard Disk-ul e defect sau procesează datele foarte lent.

Soluție: E foarte puțin probabil ca pe un Hard Disk lent sistemul de operare să ruleze rapid. Cereți ajutorul unei persoane de încredere cu cunoștințe în domeniu pentru a afla dacă schimbarea Hard Disk-ului cu unul mai rapid vă va ajuta să rezolvați problema. Factorii de care trebuie să țineți cont: viteza de scriere a datelor pe HDD precum și viteza de citire a datelor de pe HDD.

Componentele se supraîncălzesc.
Soluție: Curățați periodic ventilatoarele pc-ului vostru de praf și asigurați-vă că funcționează corect. Mai mult de atât, încercați pe cât posibil ca orificiile prevăzute pentru întrarea aerului rece și eliminarea aerului cald să fie neastupate (am văzut persoane care folosesc laptop-ul / netbook-ul în brațe, pe covor, pe pătura, etc., astupându-i ventilatorul; evitați să faceți asta! Dacă dispuneți de un pc desktop, asigurați-vă că nu l-ați apropiat prea mult de birou și că aerul poate circula în voie pe lângă el.).