anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,TPU,am o problema foarte mare, si ma tot ma chiunuie sad sad. Leptopul meu se tot inchide atunci cand vreau sa joc un joc:de pe CD, facebook sau chiar de pe internet.Am multe poze pe facebook, multe poze instalate, si cred ca e prea incarcat.Cand ma uit la alte prostii: cum ar fi: mess, facebook.etc.Stau cam peste 6 ore si tot nu se stinge.Anul trecut era exact pe invers mergea perfect, si puteam sa joc jocuri toata ziua.Am chiar mare mare nevoie de ajutor, ma plictisesc foarte tare.Dau funda celui sau celei care ma ajuta cu problema aceasta a leptopului. vreau sa jo jocuri din nou! Ajutati-ma! crying crying crying crying crying

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

In prima faza desfa laptopul si curata-l de praf. Faci operatiunea asta la un service specializat ca sa nu strici ceva. Tot ei o sa pasteze si coolerul. Dupa aceea revino cu un reply daca mai este cazul. Asta e primul motiv pentru care isi da restart.

| anonim_4396 explică (pentru neluL):

Oricum,am o [un fel de instrument pe curatarea lui]. Adica, ii dau restart, si orice din calculator se va sterge..contul meu de facebook, si alte prostii? happy Oricum iti multumesc, datorita tie, calculatorul meu va merge, incepand cu saptamana asta happy

| neluL a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere! bye, bye wave

2 răspunsuri: