| ALEX12348 a întrebat:

Salut TPU, am o problema gravă, cred că un Hacker mi-a schimbat parola pe Google Classroom. Am încercat să îl recuperez dar degeaba, cum să recuperez contul? Dau Fundă! Instant

Răspuns Câştigător
| flixbuster a răspuns:

Daca e Classroom e de la scoala. Contacteaza invatator/diriginte/profesor/administrator IT - pe cine ti-a dat accesul la cont - si spune-i sa-ti reseteze parola. Apoi schimb-o tu iar si pune una "sanatoasa".

2 răspunsuri:
| GPA a răspuns:

Google Classroom este asociat contului Google. Asta înseamnă că, ai pierdut accesul la contul tău Google. Sunt foarte sigur de faptul că nu ți-a spart nimeni contul, doar ți-ai uitat parola, atâta tot. În cel mai rău caz să-ți fi lăsat un cont de Google deschis pe un alt PC, telefon, care nu îți aparține, atunci da, este o problemă. În acest caz cineva ți-a schimbat numărul și adresa de email de recuperare. Mai încearcă odată prin link-ul de mai sus.

O altă soluție, încearcă să-ți creezi un alt cont de Google, în aplicația Gmail intri la setări, la asistență (Feedback) și trimiți un mesaj la Google cu adresa contului care ți-a fost "spart", le explici faptul că ți-ai pierdut accesul la contul Google, că ți-au fost schimbate datele. Poți să ceri să facă o investigație amănunțită pentru toate dispozitivele care au fost conectate la cont.

https://accounts.google.com/......identifier

| ALEX12348 explică (pentru GPA):

Îmi arată că parola a fost schimbata acum 22 de ore dar nu am schimbat-o eu 100%