La defectul prezentat ar fi sau mufa telefonului defecta/dezlipita de pe placa de contacte din telefon(mufa Jack mama) sau mufa Jack de la sistem (mufa tata)intrerupta.De obicei cablu se intrerupe chiar langa mufa.
http://i.imgur.com/8TXbc.jpg
in poza e o mufa Jack combinata dar incearca sa rasucesti usor in locul indicat ca sa-ti dai seama daca cablu e intrerupt(in timpul functionarii)
Cablul pe care il bagi in DVD player este acelasi cablu jack pe care il folosesti si la telefon?
Daca ai si boxe la PC clasice, conecteaza-le si vezi daca se aude la fel. Daca da, atunci mufa telefonului e de vina.
Telefonul nu are nimic l-am folosit si la boxele de la pc si merg perfect. cred ca este cea ineregula cu mufa jack de la subwoofer. va astept parerile
Am incercat sa-l rasucesc dar cand il rasucesc merge decat intro anumita pozitie. trebuie sal schimb.
Am incercat si cu mai multe telefoane si rezultatul este acelasi...(telefonul meu nu are virusi, la combina audio cand il conectez merge fara nici o problema ) cred ca ar trebui sa ma uit la intrare. poate este ceva in neregula la intrarea semnalului in subwoofer?