| AdrianBoss17WOLF a întrebat:

. Am si eu un subwoofer cjc 5.1 40w. Toate bune si frumoase are in jur de 2-3 ani. Pana acum am mers ok, Dar cu un an in urma am vrut sa bag ca de obicei bufa jack in telefon si dupa aia in subwoofer. A inceput sa nu prea faca contact bine (cred ). Deoarece cand bag mufa in subwoofer si dupa aia in telefon si dau play su se aude bine. Subwooferul cu tot cu sateliti il folosesc acum la DVD-player si merge ok, dar cand bag mufa pentru telefon nu merge. Va astept raspunsurile. Funda + Vot!

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

La defectul prezentat ar fi sau mufa telefonului defecta/dezlipita de pe placa de contacte din telefon(mufa Jack mama) sau mufa Jack de la sistem (mufa tata)intrerupta.De obicei cablu se intrerupe chiar langa mufa.

http://i.imgur.com/8TXbc.jpg

in poza e o mufa Jack combinata dar incearca sa rasucesti usor in locul indicat ca sa-ti dai seama daca cablu e intrerupt(in timpul functionarii)

7 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Cablul pe care il bagi in DVD player este acelasi cablu jack pe care il folosesti si la telefon?

| horia2012 a răspuns:

Daca ai si boxe la PC clasice, conecteaza-le si vezi daca se aude la fel. Daca da, atunci mufa telefonului e de vina.

| AdrianBoss17WOLF explică:

Telefonul nu are nimic l-am folosit si la boxele de la pc si merg perfect. cred ca este cea ineregula cu mufa jack de la subwoofer. va astept parerile

Deci ar trebui sa schimb cablul.

Am incercat sa-l rasucesc dar cand il rasucesc merge decat intro anumita pozitie. trebuie sal schimb.

| vreaumult a răspuns:

Telefonul tau are virusi sau ceva neinregula care nu se adapteaza la subufer

| AdrianBoss17WOLF explică (pentru vreaumult):

Am incercat si cu mai multe telefoane si rezultatul este acelasi...(telefonul meu nu are virusi, la combina audio cand il conectez merge fara nici o problema ) cred ca ar trebui sa ma uit la intrare. poate este ceva in neregula la intrarea semnalului in subwoofer?