| ShocK97 a întrebat:

Salut Tpu.Am urmatorul pc:

Procesor:1.8 ghz dual core e2160

Placa video:Nvidia gt220 1gb

Rami:2gb

Hdd:160 gb

Vreau sa stiu daca pot sa-mi bag windows 7 si daca mi-ar merge bine jocurile si vreau sa stiu daca randeaza mai repede videourile decat windows xp sp3.Pentru ca am un canal de gaming pe yt si vreau sa randez cat mai repede.Astept raspunsuri!

4 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

E cu mult peste cerintele recomandate pentru windows 7 care ruleza perfect si pe un pc cu un procesor single core si 1 gb rami! Cat despre gaming, nu prea o sa ai cine stie ce fps-uri la jocurile lansate din 2007 in sus, te trage mult in jos procesorul.Erea bine sa ai macar un core 2 duo! Cat despre videoclipuri, o sa-ti mearga stats.

| Me2 a răspuns:

Da va merge bine windows 7 (32 bit), daca vrei versiunea de 64 bit, mai pui 2 gb ram (sau mai mult),

| popeasca a răspuns:

Youtube-ul merge mai bine sau mai prost in functie de conexiunea la internet, nu de ce sistem de operare ai. Cu cit ai banda mai larga, cu atit se incarca mai repede.

O sa-ti mearga sa instalezi windows 7 (pe 32 de biti), dar jocuri la procesorul ala si atit de putin ram...mai greut. Depinde ce jocuri vrei. Mai bine stai pe XP, pentru ca maninca mult mai putine resurse, si iti mai ramine ceva si pentru jocuri. Daca bagi 7, nu prea o sa mai poti juca decit cu detaliile date la minim. Dar repet, depinde la ce jocuri te referi.

| ICEbalI a răspuns:

Procesorul slabut dar merge;
windows 7 pe 34 bit recomandat.
multa bafta.